Το καρφί της Ράλλη για το «κόψιμο»

04.04.2012
Έχει βουίξει ο τόπος τις τελευταίες μέρες ότι οι αλλαγές στο πρόγραμμα του Star δεν θα γίνουν τελικά από τη νέα σεζόν, αλλά αμέσως μετά το Πάσχα. Και «θύμα» των αλλαγών αυτών είναι η Νικολέττα Ράλλη

Έχει βουίξει ο τόπος τις τελευταίες μέρες ότι οι αλλαγές στο πρόγραμμα του Star δεν θα γίνουν τελικά από τη νέα σεζόν, αλλά αμέσως μετά το Πάσχα. Και «θύμα» των αλλαγών αυτών είναι η Νικολέττα Ράλλη με το Made in star, αφού «κόβονται» και στη θέση τους πηγαίνει η Ελεονώρα Μελέτη με την παρέα της.

Αν κι επίσημα το κανάλι δεν έχει ανακοινώσει τις θεαματικές αλλαγές, πολλοί λένε ότι είναι θέμα χρόνου να γίνει και αυτό. Μάλιστα, αναφέρουν τα δημοσιεύματα ότι την Δευτέρα έγινε η επίσημη ανακοίνωση στη Νικολέττα για το «κόψιμό» της. Και μέσα σε αυτό τον χαμό, έρχεται ένα μήνυμα/υπονοούμενο της νεαρής παρουσιάστριας στο twitter, που ρίχνει... λάδι στη φωτιά.

Όπως έγραψε σε σχετικό post, το πρωί της Δευτέρας πήγε στο κυλικείο για καφέ και της τον κέρασαν. Και στη συνέχεια αναρωτήθηκε, αν αυτό σημαίνει κάτι.... Χρειάζεται να της εξηγήσουμε το «κέρασμα»; Μπαααα.