Κύπρος: Τέλος στο θρίλερ: Πάει Γιουροβίζιον!

06.04.2012
Ένα θρίλερ παίχτηκε τις τελευταίες μέρες γύρω από τη συμμετοχή της Κύπρου κι αν θα πάει τελικά στον τελικό της Γιουροβίζιον στο Αζερμπαϊτζάν. Ωστόσο, η ιστορία τελείωσε με ανακούφιση για την Ήβη Αδαμου

Ένα θρίλερ παίχτηκε τις τελευταίες μέρες γύρω από τη συμμετοχή της Κύπρου κι αν θα πάει τελικά στον τελικό της Γιουροβίζιον στο Αζερμπαϊτζάν. Ωστόσο, η ιστορία τελείωσε με ανακούφιση για την Ήβη Αδαμου και την αποστολή, αφού η κυπριακή Βουλή έδωσε το «πράσινο φως» στον προϋπολογισμό του ΡΙΚ.

Έτσι, η νεαρή τραγουδίστρια με το «La La Love» θα ανέβει κανονικά στη σκηνή του Μπακού και θα διεκδικήσει το καλύτερο, αφού θεωρείται κι ένα από τα φαβορί του διαγωνισμού.

Μάλιστα, πριν την κρίσιμη ψηφοφορία στη Βουλή για το «ξεπάτωμα» των κονδυλίων (το ποσό ανέρχεται στα 140.000 ευρώ), εργαζόμενοι στο ΡΙΚ συγκεντρώθηκαν έξω από το Κοινοβούλιο και είχαν συναντήσεις με τους αρχηγούς των κομμάτων, παραδίδοντάς τους σχετικά ψηφίσματα διαμαρτυρίας.

Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν για την Ήβη, η οποία τις προηγούμενες μέρες που παιζόταν το θρίλερ με τη συμμετοχή της, δεν είχε χάσει στιγμή την αισιοδοξία ότι θα πάνε καλά.