Γκαντεμιά για Ράλλη: Δεν πρόλαβε να αποχαιρετήσει

06.04.2012
Την Παρασκευή (6/4)β ήταν να ρίξει αυλαία η εκπομπή "Made in star", αφού ως γνωστόν, μετά το Πάσχα στη θέση του μετακινείται η «Πρωινή Μελέτη», που γίνεται… «Μεσημεριανή». Έλα, όμως, που εδώ μιλάμε

Την Παρασκευή (6/4)β ήταν να ρίξει αυλαία η εκπομπή "Made in star", αφού ως γνωστόν, μετά το Πάσχα στη θέση του μετακινείται η «Πρωινή Μελέτη», που γίνεται… «Μεσημεριανή». Έλα, όμως, που εδώ μιλάμε για ΤΗΝ γκαντεμιά, αφού λόγω των δύο συνεχόμενων 24ωρων απεργιών της ΕΤΙΤΑ δεν έχουμε δελτία ειδήσεων κι εκπομπές.

Που σημαίνει ότι η Νικολέττα Ράλλη δεν κατάφερε να κάνει την τελευταία της εκπομπή κι έτσι δεν της δόθηκε η δυνατότητα να αποχαιρετήσει το κοινό της. Σκληρό πράγμα και μεγάλη ατυχία βρε παιδί μου. Ούτε μουντζωμένο να το είχαν το girl. Αλλά ας είναι καλά το Twitter κι έτσι η Νικολέττα μπόρεσε έστω και με αυτό τον τρόπο να πει το τελευταίο τηλεοπτικό «αντίο».



"Και όχι τίποτα άλλο, αλλά δεν πρόλαβα και να χαιρετήσω μέσα από την εκπομπή:( δεν ήταν η ώρα μας μάλλον... ούτε για αυτό.." έγραψε χαρακτηριστικά, ενώ οι ευχές των φίλων της για τα καλύτερα στο μέλλον, έδιναν κι έπαιρναν.