Λιάγκας: Το ραντεβού με Λάτσιο και το μέλλον στο Mega

24.04.2012
Καλεσμένος στη "Μεσημεριανή Μελέτη" ήταν ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως πριν λίγες μέρες είχε ραντεβού με τον Γιάννη Λάτσιο. Κι όπως καταλαβαίνεις, η αποκάλυψη τούτη δημιούργησε

Καλεσμένος στη "Μεσημεριανή Μελέτη" ήταν ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως πριν λίγες μέρες είχε ραντεβού με τον Γιάννη Λάτσιο. Κι όπως καταλαβαίνεις, η αποκάλυψη τούτη δημιούργησε εύλογες απορίες, όπως για ποιο λόγο συναντήθηκαν οι δύο άνδρες. Βρε θες ο Λιάγκας να μετακομίζει στον ΑΝΤ1; Να έχουμε, λες τέτοια μπόμπα στα φτωχά τηλεοπτικά;

«Δεν είναι συνάντηση που έχει να κάνει με τηλεοπτική πρόταση. Είναι για τα τηλεοπτικά βραβεία των προσώπων που έχουν ξεχωρίσει από τη Θεσσαλία. Θα βραβεύσω τον Γιάννη Λάτσιο ως τηλεοπτική προσωπικότητα που ξεχώρισε για φέτος» έσπευσε να διευκρινίσει και να σταματήσει τις φήμες και τα σενάρια στο ξεκίνημα τους.

«Τον εκτιμώ πάρα πολύ τον Γιάννη Λάτσιο αλλά δεν υπάρχει καμία τηλεοπτική πρόταση. Το κανάλι μου είναι το Mega, και προτεραιότητα μου είναι να μείνω στο Mega». Όσο για τη συνεργασία του με το κανάλι;«Είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι με τη συνεργασία. Ο, τι πρόβλημα προκύψει το λύνουμε πάρα πολύ γρήγορα, είναι πολύ καλό το κλίμα και είμαστε όλοι πολύ ευτυχείς από αυτή τη συνεργασία».

Εξάλλου, όπως αποκάλυψε έχει γίνει μια πρώτη συζήτηση με το Mega. Και πρόθεση του καναλιού είναι να συνεχιστεί η συνεργασία και με τη Φαίη. «Δεν έχουμε ολοκληρώσει τις συζητήσεις και δεν έχουμε δεχτεί κάποια συγκεκριμένη πρόταση!» συμπλήρωσε.