Όλη η αλήθεια για την Τατιάνα

24.04.2012
Τις τελευταίες μέρες έχουν φουντώσει οι φήμες και τα σενάρια για το τηλεοπτικό μέλλον της Τατιάνας Στεφανίδου δίνουν και παίρνουν. Σύμφωνα με αυτά, η Τατιάνα παίρνει «διαζύγιο» από το Star ενώ μετακομίζει

Τις τελευταίες μέρες έχουν φουντώσει οι φήμες και τα σενάρια για το τηλεοπτικό μέλλον της Τατιάνας Στεφανίδου δίνουν και παίρνουν. Σύμφωνα με αυτά, η Τατιάνα παίρνει «διαζύγιο» από το Star ενώ μετακομίζει στο ΣΚΑΙ για να παρουσιάσει εκπομπή μαζί με τον σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο. Σενάριο που κάνει κι... επιστημονικής φαντασίας (η εκπομπή με Ευαγγελάτο), αλλά με την κρίση τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Μάλιστα, πάντα σύμφωνα με τις φήμες, οι σχέσεις της Τατιάνας με το Star διαταράχτηκαν μετά την άδοξη διάλυση της γυναικοπαρέας του «Μίλα» και τα χαμηλά νούμερα που έκανε η εκπομπή φέτος. Και κάπου εκεί γράφουν ότι ήρθε η πρόταση από τον ΣΚΑΙ με την παρουσιάστρια να την αποδέχεται. Βρε λες να δούμε του χρόνου τέτοιο τρελό δίδυμο; Ποια είναι η αλήθεια στην ιστορία αυτή; Φεύγει η Τατιάνα από το Star και μετακομίζει στην.... αγκαλιά του συζύγου;

Σύμφωνα με την Espresso, η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική. Η Στεφανίδου πριν από λίγες μέρες συναντήθηκε με στελέχη του Star και το κλίμα ήταν θετικό καθώς, όπως ειπώθηκε, και οι δύο πλευρές επιθυμούν τη συνέχιση της συνεργασίας τους και την επόμενη σεζόν. Το κανάλι από τη μία θέλει να δυναμώσει την απογευματινή ζώνη (γι αυτό μετακόμισε και η Ελεονώρα Μελέτη) και η Στεφανίδου από την άλλη ευχαριστημένη από τη συνεργασία τους.

Έτσι, μετά από αρκετή ώρα συζήτησης οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι τελικές υπογραφές.