Θρήνος: Σύννεφα στη σχέση Αργυρώς - Πρωινό ΑΝΤ1;

24.04.2012
«Μια της Αργυρώς, δυο της Αργυρώς, τρεις... «Τι είχες Αργυρώ, τι είχα πάντα» «Τα ίδια Αργυρώ μου, τα ίδια Αργυρούλα μου» «Τι κάνεις Αργυρώ, κουκιά σπέρνω» Το τελευταίο είναι άσχετο. Τα πρώτα όμως σχετικά.

«Μια της Αργυρώς, δυο της Αργυρώς, τρεις... «Τι είχες Αργυρώ, τι είχα πάντα» «Τα ίδια Αργυρώ μου, τα ίδια Αργυρούλα μου» «Τι κάνεις Αργυρώ, κουκιά σπέρνω» Το τελευταίο είναι άσχετο. Τα πρώτα όμως σχετικά. Γιατί όλες αυτές οι παροιμίες μου ήρθαν στο μυαλό όταν άκουσα στη «Μεσημεριανή Μελέτη» ότι σύνεφφα έοχυν απλωθεί απειλητικά πάνω από τη σχέση της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου με το Πρωινό ΑΝΤ1

Προ-το-τυ-πο. Γιατί βλέπεις τούτη δεν είναι η πρώτη φορά που «συννεφιάζει» η σχέση της μαγείρισσας με εκπομπή που συνεργάζεται. Και πέρυσι «συννεφιές» είχε με τους ΚαραμεροΧαριτάτους. Όπως ακούσαμε στη Μελέτη, τα προβλήματα ξεκίνησαν επειδή δεν εισακούστηκε η επιθυμία της Αργυρώς να μην την ενοχλεί κανείς όταν εκείνη παρουσιάζει τη στήλη της.

Κάτι που δεν τηρήθηκε, με αποτέλεσμα να έρθει η μαγείρισσα και να ενοχληθεί. Μάλιστα, λέγεται ότι το τριήμερο που έλειψε δεν ήταν άρρωστη, όπως μας είχε ενημερώσει η Σίσσυ Χρηστίδου. Απλά με την απουσία της θέλησε να δώσει ένα μάθημα στους υπεύθυνους.

Αν το πήραν, θα σε γελάσω...