Γρηγόρης: Παραδέχεται τον χωρισμό & πετάει μπηχτές

24.04.2012
Κάλλιο αργά, παρά ποτέ. Άργησε, αλλά προς μεγάλη μας ανακούφιση, τελικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραδέχτηκε τον χωρισμό του με τη Νικόλ Κοτοβός. Ο Γρηγόρης πήγε καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη

Κάλλιο αργά, παρά ποτέ. Άργησε, αλλά προς μεγάλη μας ανακούφιση, τελικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραδέχτηκε τον χωρισμό του με τη Νικόλ Κοτοβός. Ο Γρηγόρης πήγε καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη («χρυσό» τον είχε κάνει μέχρι να την επισκεφτεί) και ήτο αποκαλυπτικός. Γιατί μπορεί με τις τηλεοπτικές κάμερες που τον κυνηγούν, να νευριάζει, όμως, στην αναπαυτική καρέκλα της Ελένης χαλάρωσε κι έκανε τη μεγάλη επιβεβαίωση.

«Ναι χώρισα! Δεν θα κάνουμε μεγάλη συζήτηση. Χώρισα, τρεις μήνες ήμουν με την κοπέλα», είπε ο Γρηγόρης, ο οποίος όμως δεν έδειχνε ορεξάτος να πει περισσότερα,. Για ποιο λόγο ας πούμε δεν προχώρησε το ειδύλλιο κι έληξε άδοξα τόσο νωρίς. Είπε, όμως, πως όταν δεν είναι καλά τα πράγματα, δεν θα μπορούσε κι εκείνος να είναι καλά.

Και κάπου εκεί έριξε τη μπηχτή του για τη Νικόλ Κοτοβός, η οποία έδωσε συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή. Και την απορία τη δική μας είχε και ο Αρναούτογλου, ο οποίος αναρωτήθηκε βς τι έδωσε συνέντευξη η πρώην του! Αλήθεια, ως τι έδωσε;

«Δεν ξέρω ως τι έδωσε συνέντευξη. Δεν την ξέρω την κοπέλα. Μου είπαν ότι έδωσε μια συνέντευξη. Όταν την έδωσε, δεν μιλάγαμε. Αφού είχαμε χωρίσει, τι θα κάναμε; Θα μιλάγαμε; Γιατί πήρε την απόφαση αυτή δεν το ξέρω».