Η Ελένη παραδέχεται την καψούρα της

25.04.2012
Έντεκα ολόκληρα χρόνια είχαν να τα πουν τηλεοπτικά η Ελένη Μενεγάκη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αλλά χαλάλι η αναμονή. Η συνάντηση τους το μεσημέρι της Τρίτης ήταν όλα τα λεφτά και οι δυο

Έντεκα ολόκληρα χρόνια είχαν να τα πουν τηλεοπτικά η Ελένη Μενεγάκη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αλλά χαλάλι η αναμονή. Η συνάντηση τους το μεσημέρι της Τρίτης ήταν όλα τα λεφτά και οι δυο τους... ποταμοί! Ο Γρηγόρης την «έλεγε» πολλές φορές στην Ελένη, προκαλώντας της αμηχανία, αλλά και το Λενιώ γατόνι γαρ, του την έβγαινε από... δεξιά.

Από την αρχή, ο Αρναούτογλου προετοίμασε την παρουσιάστρια γι αυτά που θα ακολουθήσουν. «Θέλω να είσαι έτοιμη όμως να ακούσεις πάρα πολλά πράγματα και για σένα… Να είσαι έτοιμη για όλα! Θα ακούσεις πολλά!» της είπε, διότι... οι καλοί λογαριασμοί, κάνουν τους καλούς φίλους.

Αλλά πού να φανταζόταν το Λενιώ ότι οι ρόλοι θα αντιστρέφονταν και ο Γρηγόρης θα την στρίμωχνε και στο τέλος θα την έκανε να παραδεχτεί δημοσίως και για πρώτη φορά την ΚΑΨΟΥΡΑ της για τον Ματέο! «Πουθενά δε θα πας, έχεις ξεχάσει τους φίλους όλους με αυτό που ζεις» της είπε αρχικά και με αφορμή τις εμφανίσεις της Νατάσσας Θεοδωρίδου στη Θεσσαλονίκη. Προηγουμένως, η Μενεγάκη τον είχε προκαλέσει να πάνε μαζί στη Θεσσαλονίκη να την ακούσουν, αλλά του Γρηγόρη το αυτί δεν ίδρωσε.

Η Ελένη μετά την πρώτη του ατάκα για δευτερόλεπτα έμεινε «παγωτό», αλλά αμέσως βρήκε την απάντηση. «Εσύ δεν είπες ότι πρέπει να τα ζούμε τα πράγματα και να τα γευόμαστε και να παίρνουμε τη χαρά;». Η απάντηση του Γρηγόρη; «Να τα ζεις αλλά να πας να δεις τη Νατάσσα, να έρθεις να πιούμε κανένα τσιπουράκι και άστα αυτά.. Τι καψούρα είναι αυτή που ζεις;». Την τελείωσες. Τι ατάκα ήταν αυτή που εκτόξευσες;

«Ζηλεύεις;» τον ρώτησε παιγνιδιάρικα, ναζιάρικα και σίγουρα αμήχανα. «Εσένα να ζηλέψω; Όχι απλά μ’ αρέσει ο Ματέο!» της είπε ο φίλος της Γρηγόρης.