Σοκ: Ο ΑΝΤ1 "πετάει" την Ζέτα από το Dancing;

25.04.2012
Αυτό να συμβεί στη Ζέτα Μακρυπούλια και την βλέπω να απομονώνεται στην... Πάρο μετά του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Γιατί μπορεί τα προσωπικά της να ανθούν και να βρίσκονται στην καλύτερη τους φάση, φευ

Αυτό να συμβεί στη Ζέτα Μακρυπούλια και την βλέπω να απομονώνεται στην... Πάρο μετά του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Γιατί μπορεί τα προσωπικά της να ανθούν και να βρίσκονται στην καλύτερη τους φάση, φευ δεν ισχύει το ίδιο και στα επαγγελματικά. Γιατί δεν έφτανε της Ζέτας που αναβλήθηκε το Dancing with the stars για την επόμενη σεζόν και πολλοί «έδειξαν» εκείνη και τις οικονομικές της απαιτήσεις ως αιτία.

Δεν της έφτανε που ο ΑΝΤ1 ανέβαλε ξανά το σήριαλ που πρωταγωνιστεί. Τώρα ακούμε ότι το κανάλι σκέφτεται ακόμη και να της πάρει την παρουσίαση του dancing. Άνοιξε πέτρα να κρυφτώωωω. Χάνω την εκπομπή που αγαπώωωω.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την «Μεσημεριανή Μελέτη» για την παρουσίαση του «Dancing with the Stars» θα κονταροχτυπηθούν τρεις ξανθιές κυρίες, η Δούκισσα Νομικού, η Νάντια Μπουλέ και η Ζέτα Μακρυπούλια. Εκεί, στον ΑΝΤ1, σου λέει, έχουν πέσει σε προβληματισμό σε ποια από τις τρεις ωραίες και ξανθιές να αναθέσει την παρουσίαση του δημοφιλούς project.

Και είναι να απορείς, αφού η Ζέτα παρουσίαζε με μεγάλη επιτυχία το «Dancing» για δυο χρόνια και δεν φαινόταν να υπήρχε σκέψη για αντικατάσταση της. Αλλά να που αλλάζουν οι καιροί και τώρα ακούμε για ακόμη δύο υποψήφιες.