Σίσσυ: Τα βρήκε μπαστούνι με τον... οργασμό

25.04.2012
Το κόκκινο, το καροτί που τελευταία (sorry κιόλας) είχε ξεθωριάσει, αποχωρίστηκε η Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια επανήλθε στο καστανό και να πούμε ότι της πάει πολύ και να αφήσει τα πειράματα. Να μείνει εκεί.

Το κόκκινο, το καροτί που τελευταία (sorry κιόλας) είχε ξεθωριάσει, αποχωρίστηκε η Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια επανήλθε στο καστανό και να πούμε ότι της πάει πολύ και να αφήσει τα πειράματα. Να μείνει εκεί. Κι εδώ κλείνουμε τη μικρή παρένθεση.

Στο Πρωινό ΑΝΤ1 τις τελευταίες μέρες το έχουν ρίξει στο παιγνίδι, όπου ο ένας περιγράφει μία λέξη στον άλλον και μέσα σε ένα λεπτό πρέπει να τη βρει. Έτσι, το πρωί της Τετάρτης, η Κατερίνα Ζαρίφη προσπάθησε να περιγράψει στην Σίσσυ τον οργασμό. Ίδρωσε το Κατερινιώ για να το εξηγήσει όσο καλύτερα μπορούσε.

Κι αφού με τις λέξεις δεν έβλεπε φως, είπε να γίνει πιο πειστική και το έριξε στα βογκητά. Σείστηκε το στούντιο από το βογκητό της Ζαρίφη, αλλά και πάλι... χαμπάρι η Σίσσυ. Τα βρήκε μπαστούνι με τον οργασμό. Μέχρι που η φιλενάδα τής είπε τη μαγική λέξη «αγελάδα» και το βρήκε.