Μα τι ανωτερότητα: Η Μελέτη στο πλευρό του Περρή

02.05.2012
Αυτή η ανωτερότητα που δείχνουν τα τηλεοπτικά πρόσωπα μερικές φορές, με ξετρελαίνει. Τη μία να σκυλοβρίζονται και την άλλη να αγαπιούνται. Δεν υπάρχει, λέμε και θα ήθελα πολύ να μας ενημερώσει η Ελεονώρα Μελέτη πώς το κάνει αυτό.

Πολύ με τρελαίνει. Γιατί βλέπεις, τούτη έτσι όπως το πάει, στο τέλος, θα κερδίσει τον τίτλο της «Μις ανώτερη 2012»!

Εκεί, που σκυλοβριζόταν με την Ντέπυ Γκολεμά, τώρα της έχει μόνιμο στασίδι στο παράθυρο της εκπομπής της, ενώ μυρίζει... αγάπη και με τον Βαγγέλη Περρή. Θυμάσαι πριν λίγο καιρό που έπαιξε κόντρα ανάμεσά τους και ο ένας τα έχωνε στον άλλον, ενώ η Μελέτη είχε αποκαλύψει ότι εξαιτίας του παραλίγο να μην είχε δουλειά; Λοιπόν, ξέχνα και τα παράπονα, ξέχνα και τις χολές ξέχνα τα όλα.

Την Δευτέρα, η Ελεονωρα πήγε καλεσμένη στο «Όλα 12» και μάντεψε... κάθισε δίπλα στον Περρή. Έτσι για τον...τόπο στην οργή. Ο Περρής θέλησε να παραμείνει «βράχος» στη σκληρή κριτική που ασκεί κατά καιρούς στην «Πρωινή/Μεσημεριανή Μελέτη» και ξανά είπε “Αυτού του είδους οι εκπομπές δεν μ’ αρέσουν! Παίρνουν το τόσο και το κάνουν τόσο!”.

Όχι και το μάτι της Ελεονώρας δεν γυάλισε. Προφανώς, όταν παίζει... εκτός έδρας δεν φουντώνει τόσο εύκολα. Έτσι, δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι είναι από τις πιο light εκπομπές στον τρόπο που χειρίζονται τα θέματα. «Τώρα που πήγαμε μεσημέρι, κάποιοι μας είπαν ότι για να μη σας φάνε λάχανο πρέπει να γίνετε πιο κίτρινοι» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κακία: και «κίτρινοι» που δεν έγιναν, η Ελένη πάλι τους έφαγε λάχανο!