Το μήνυμα της Ηλιάκη μετά την κηδεία της μητέρας της

02.05.2012
Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της περνάει από το πρωί της Κυριακής, η Μαρία Ηλιάκη, αφού έχασε την αγαπημένη της μητέρα. Η γνωστή παρουσιάστρια είναι συντετριμμένη από την απώλεια, έχει όμως στο πλευρό της τόσο τους «επώνυμους», όσο και τους «ανώνυμους» φίλους, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή έσπευσαν να της συμπαρασταθούν.

Εξάλλου, το προφίλ της στο Twitter από την Κυριακή έχει κατακλυστεί από μηνύματα του απλού κόσμου, που θέλει να συμπαρασταθεί στο πένθος της αγαπημένης τους, παρουσιάστριας. Έτσι, σε αυτόν τον απλό κόσμο, που έδειξε την αγάπη του για εκείνη, η Ηλιάκη θέλησε να πει ένα «ευχαριστώ».

Την Τρίτη, μπορεί να μην ήταν σε θέση να βρεθεί στο «Δέστε τους» (η πρωινή εκπομπή που έχει στο Ρυθμό με τον Μάκη Πουνέντη και την Μαρία Μπεκατώρου, δεν μεταδίδεται αυτές τις μέρες), όμως, βρήκε το κουράγιο να ευχαριστήσει μέσω twitter τους φίλους της.

«Είστε πάρα πολλοί για να ευχαριστήσω τον καθένα ξεχωριστά... Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας...» έγραψε χαρακτηριστικά.

Να πούμε ότι στην κηδεία της μητέρας της, το μεσημέρι της Δευτέρας βρέθηκαν καλοί φίλοι και συνεργάτες της, ανάμεσα τους η Ρούλα Κορομηλά, που δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της, αλλά και η Κατερίνα Καραβάτου.