Ελένη: Την άκουσε όλη η παραλία!

28.05.2012
Αν την Κυριακή είχες τη φαεινή ιδέα να πας στην παραλία για μπάνιο (και συγκεκριμένα στην Βάρκιζα) κι αν νομίζεις ότι άκουσες τη φωνή της Ελένης Μενεγάκη να ουρλιάζει πιο πέρα, όοοοχι δε σε γέλασαν τα αυτάκια σου.

Η «βασίλισσα» ήταν, η οποία μάς ενημέρωσε ότι την Κυριακή την άκουσε όοοολη η Βάρκιζα! Ο λόγος; Ο γιος της ο Άγγελος ... Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και όπως τα εξιστόρησε η μάνα Ελένη, μέσα από το Twitter της.

«Πήρα τα παιδάκια χτες να πάμε για μπάνιο! Φτάσαμε Βάρκιζα, κι αφού τους έβαλα μαγιό, αντηλιακά και μπήκαν στη θάλασσα, βγαίνει ένα μαύρο σύννεφο και πάει για μπόρα! Άντε να μαζέψεις μόνη 3 παιδιά. Πετσέτες, τζαμπατζίδια, φρούτο και ο, τι άλλο! Τι έμπνευση είχα πάλι;;;» αναρωτήθηκε η Ελένη, η οποία αυτό το σαββατοκύριακο δεν πήγε στην Άνδρο.

Και συνέχισε την εξιστόρηση της περιπέτειας της: «Και να φωνάζω και στον Άγγελο να βγει από το νερό, κι αυτός έκανε τον κουφό! Με άκουσε όλη η παραλία!». Οπότε, αν άκουσες κάποια να φωνάζει: «Άαααααααααααααααααααγγελεεεεεεεεεεεεε», ναι ήταν η Ελένη.