Άγριος καβγάς στον Γιώργο Παπαδάκη

29.05.2012
Μπορεί ο Γιώργος Παπαδάκης να λέει και να θέλει στην εκπομπή του να μη γίνετε του... παράθυρου το πανηγύρι με τους πολιτικούς καλεσμένους, αλλά φευ για τον παρουσιαστή, πρόκειται για όνειρο απατηλό, όνειρο τρελό...

Οι καλύτεροι τηλεοπτικοί καβγάδες στο Πρωινό ΑΝΤ1 γίνονται και ειδικά το πρωί της Τρίτης έγινε το έλα να δεις. Ο Παπαδάκης είχε καλεσμένους δημοσιογράφους που έχουν πολιτευτεί, οι οποίοι κατάφεραν μέσα σε λίγα λεπτά να μετατρέψουν το πλατό σε ροντέο με τον παρουσιαστή μάταια να προσπαθεί να κάνει τον διαιτητή.

Το τι ακούστηκε στον τηλεοπτικό «αέρα», απλά δεν περιγράφεται. Πρωταγωνιστές, η Λιάνα Κανέλλη και ο Αργύρης Ντινόπουλος και φράσεις του τύπου: «Τηλε-κομμουνίστρια», «χαφιές», «μαυραγορίτης», «Χρυσό αυγουλάκι και άλλα απίθανα, έδωσαν και πήραν. Αν μη τι άλλο το διασκεδάσαμε.

«Αυτή είναι η αριστερά που βλέπετε, η Κανέλλη και ο Βαρεμένος. Δεν το προσωποποιώ. Όσον αφορά στην αντιπαράθεση τους» ξεκίνησε τη... μάχη ο Αργύρης Ντινόπουλος από τη Νέα Δημοκρατία κι εννοείται ότι η Κανέλλη αυτό δεν θα το άφηνε να πέσει κάτω. «Η αριστερά έχει την τσίπα που δεν έχεις. Αυτή τη στιγμή είσαι ξετσίπωτος» του απάντησε.

«Όλους τους ηγέτες σας στο τέλος τους βγάλατε χαφιέδες. Πες μου έναν ηγέτη που δεν τον στείλατε στις εξορίες και μετά τον κατηγορήσατε. Τώρα θα σώσετε εσείς την πατρίδα; Τώρα δεν μπορείς να πεις τίποτα Λιάννα, μόκο τώρα» της είπε ο Ντινόπουλος και περιττό να σου πω ότι ακολούθησε ο κακός χαμός. «Έτσουξε μωράκι μου» είπε προς το τέλος η Κανέλλη και ο Παπαδάκης κάπου εκεί αποφάσισε να σφυρίξει «ημίχρονο», πηγαίνοντας σε διαφημίσεις.

Ωραίες (απαράδεκτες) τηλεοπτικές στιγμές.