Μελέτη: Το παραλήρημα της & το «μπου...λο» η τιβί!

05.06.2012
Νεύρα, πολλά νεύρα έχει η Ελεονωρα Μελέτη, η οποία έβγαλε όλη την οργή της μέσω Twitter, χρησιμοποιώντας απίστευτους χαρακτηρισμούς για την τηλεόραση.

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, του Star άρχισε να πετάει απίστευτες βολές προς άγνωστη κατεύθυνση, δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά ποιον/α μπορεί να εννοούσε όταν έγραφε:

«Θα το πω: ξερναααααω με την υποκρισία! Σέβομαι την τρίτη ηλικία. Αυτό», ήταν το πρώτο σχόλιο της Μελέτη για να ακολουθήσει ένα δεύτερο: «Όταν φύγω από το μπου... που λέγεται τβ, για να κάνω οικογένεια, σας ορκίζομαι, θα τους ξεσκεπάσω όλους. Αϊ πια"!»

Και τελείωσε το παραλήρημα της, γράφοντας: «Υποκρισία. Υποκρισία. Υποκρισία. Υποκρισία. υποκρισία. Ουστ. Ουστ. Υποκρισία. Βαριέμαι. Τους βαριέμαι. υποκρισία. Ζήτω η ζωή. Get a life"! ».

Έχουμε μείνει άφωνοι. Ωστόσο, την απορία μας θα την πούμε: αφού είναι «μπου....» η τιβί και σε χαλάει, γιατί δε σηκώνεσαι να φύγεις τώρα μάνα μου; Κι άμα αργήσεις (που όχι δεν το ευχόμαστε) να κάνεις οικογένεια Ελεονώρα μας, θα μείνεις να αγανακτείς στο... «μπου....λο»;