Σταμάτη: Χόρεψε ημίγυμνη στο δωμάτιο του Ουγγαρέζου!

05.06.2012
Μωρέ, του έδωσαν και κατάλαβε στην Τήνο, όπου πήγαν για τη βάφτιση του μικρού Λιάγκα, τα παιδιά του Πρωινού mou.

Σάσα Σταμάτη, Μαίρη Συνατσάκη, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Άκης Πετρετζίκης και Τάσος Θεοδώρου ήταν αχώριστοι κι αν κρίνουμε από τις αποκαλύψεις που έκαναν για την παραμονή τους στο νησί, τούτα δεν είχαν πάει σε βάφτιση, αλλά στην... πενταήμερη.

Την Τρίτη το πρωί το Πρωινό mou επέστρεψε «ζωντανά» (η εκπομπή της Δευτέρας ήταν μαγνητοσκοπημένη) και ο Γιώργος Λιάγκας, έδωσε στεγνά την τρελοπαρέα και το ξεσάλωμά τους. «Έμαθα στο δωμάτιο το βράδυ έγιναν… αλαξοδωματιές. Η Μαίρη και η Σάσα πήγαν στο δωμάτιο των αγοριών και χόρεψαν τσιφτετέλι» κάρφωσε ο παρουσιαστής και η Σάσα δεν ήθελε και πολύ για να πάρει φόρα και να αρχίσει να ξερνάει... ανατριχιαστικές και πικάντικες λεπτομέρειες. Και γι ακόμη μία φορά, η εκπομπή από πρωινή γίνεται... μεταμεσονύκτια!

«Όλα τα λεφτά ήταν η Μαίρη πάνω στη μπάρα της κουζίνας να χορεύει τσιφτετέλι. Περιττό να σας πω ότι ο Ουγγαρέζος όχι απλά δεν μας κοίταζε, αλλά σκεπάστηκε και με την κουβέρτα για να μη μας βλέπει. Τόσο ξενέρωτος», είπε αγανακτισμένη από την αδιαφορία του συναδέλφου της, ενώ τόνισε ότι πήγαν στο δωμάτιο των αγοριών, σχεδόν γυμνές!!! Αχ, τι ακούνε τα έρμα τα αυτιά μας; Αστεία στιγμή: η Συνατσάκη με το που ακούει τη Σάσα να λέει ότι πήγαν σχεδόν γυμνές, έσπευσε να διορθώσει αμέσως ότι η Σταμάτη ήταν σχεδόν γυμνή, όχι εκείνη. (Ακούει και ο Μύρωνας, κατάλαβες;)

Η Σάσα, όπως μας πληροφόρησαν, φορούσε μόνο ένα φανελάκι κι ένα βρακάκι και ο Λιάγκας τη ρώτησε γιατί πήγε έτσι στα αγόρια: «Είχα κάψες, αλλά και που είχα; Ο Ουγγαρέζος και επίσημα πλέον σας το λέω είναι καληνυχτάκιας»!!!! Α ρε τιμημένη πρωινή ζώνη!!!