Νανά Καραγιάννη: Μπήκε στο νοσοκομείο

27.09.2012
Την Τετάρτη η Τατιάνα Στεφανίδου είχε στο "Μίλα" θέμα με τη νευρική ανορεξία και μεγάλο μέρος της εκπομπής αφιερώθηκε στη Νανά Καραγιάννη, η οποία τα τελευταία χρόνια δίνει μάχη με την μάστιγα.

Μάλιστα, η νεαρή παρουσιάστρια είχε τηλεφωνική παρέμβαση με την εκπομπή, όπου στο τέλος υποσχέθηκε ότι θα μπει στο νοσοκομείο για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Και τελικά, έκανε πράξη την υπόσχεση της, αφού το βράδυ της ίδιας μέρας πέρασε την πόρτα γνωστού ιδιωτικού νοσοκομείου.

Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook έστειλε το μήνυμα της στον κόσμο που ενδιαφέρθηκε για εκείνη.

«Καλημέρα από το Ιατρικό Κέντρο!!! Διαβάζω όλα τα μηνύματα σας. Αδύνατον ν΄απαντήσω προσωπικά σε όλους σας, όσο και αν σας αξίζει. Είναι τόσα πολλά θέε μου…!!!

Πολύ καλά πάνε όλα μέχρι στιγμής, γιατροί εξαιρετικοί και περιβάλλον ιδανικό. Είμαι πολύ τυχερή που έχω την αγάπη σας, και τη σκέψη σας. Σας έχω πολλή ανάγκη. Σας αγαπώ πολύ!!!»

Έστειλε, όμως κι ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στην Στεφανίδου, με την οποία συνεργάστηκαν στο παρελθόν και ήταν εκείνη και που την πρώτη φορά είχε επιμείνει να μπει στο νοσοκομείο. Βέβαια, τότε η Καραγιάννη είχε παραμείνει μόνο τέσσερις μέρες.

«Πώς να ευχαριστήσω την Τατιάνα για όλο αυτό;;; Πώς να μη τη θεωρώ φίλη και μάνα; Πώς να μην αναπολώ την υπέροχη συνεργασία που είχα μαζί της;» έγραψε χαρακτηριστικά σε άλλο post.