Δουκακάρου: Κατέρρευσε στην κηδεία του άντρα της

11.10.2012
Τραγική φιγούρα στην κηδεία του συζύγου της, Στέλιου Εμβαλωμένου το μεσημέρι της Τετάρτης ήταν η Λίζα Δουκακάρου.

Η γνωστή δημοσιογράφος δεν άντεξε από τον πόνο της ξαφνικής απώλειας του 59χρονου επιχειρηματία και κατέρρευσε. Υποβασταζόμενη με μεγάλα μαύρα γυαλιά είπε το στερνό "αντίο" στον άντρα που μοιράστηκε μαζί του τα τελευταία 22 χρόνια της ζωής της. Η κηδεία του Στέλιου Εμβαλωμένου έγινε στη Νέα Ιωνία κι εκεί βρέθηκαν συγγενείς, φίλοι του ζευγαριού καθώς και συνάδελφοι της Δουκακάρου.

Ανάμεσα τους και η Πόπη Τσαπανίδου στην αγκαλιά της οποίας "έπεσε" με λυγμούς η παρουσιάστρια του Mega. Εξάλλου, τις δύο γυναίκες συνδέει στενή φιλία χρόνων, ενώ η Τσαπανίδου το βράδυ της Κυριακής ήταν καλεσμένη στο σπίτι τους. Το τελευταίο "αντίο" στον 59χρονο άνδρα είπαν επίσης οι Κώστας Βαξεβάνης, Σωτήρης Δανέζης, Λίνα Δρούγκα, Αντώνης Λιάρος, Νατάσα Ράγιου καθώς και ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος, ο άνθρωπος που τους γνώρισε όταν ακόμη η Δουκακάρου ήταν φοιτήτρια.

Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 1990, πολύ αγαπημένοι και παρόλο που δεν απέκτησαν παιδιά, η Δουκακάρου, όπως έλεγε, "είχαν ο ένας τον άλλον". Ο σύζυγός της το απόγευμα της Κυριακής ένιωσε έντονη αδιαθεσία, μεταφέρθηκε στην εντατική ιδωτικού νοσοκομείου, αλλά τελικά δεν κατάφερε να βγει νικητής στη δύσκολη μάχη και την Δευτέρα "έφυγε" από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος και τον πόνο τη γυναίκα που αγάπησε όσο τίποτε άλλο....