Αποχώρησε η Πιερίδη από το Dancing

03.12.2012
Δεν ξέρουμε αν υπάρχει κάποιο σχέδιο... εξόντωσης ή είναι τυχαίο το γεγονός, αλλά για δεύτερο συνεχόμενο live στο DWTS χάσαμε ένα... κορμί!

Μετά τη Νικολέττα Ράλλη, ήρθε η σειρά της Μαριάντας Πιερίδη να δει την πόρτα της εξόδου από το show, αφού δεν κατάφερε να τη σκαπουλάρει για δεύτερη φορά. Η τραγουδίστρια ήταν υποψήφια προς αποχώρηση με την Βάνα Μπάρμπα και τελικά ο κόσμος δεν την κράτησε μέσα. Η Πιερίδη είχε ισοψηφίσει στην τελευταία θέση με τον Γιάννη Αϊβάζη (25 βαθμούς), αλλά ο ηθοποιός την γλίτωσε και στο "καναβάτσο" μπήκε η Βάνα, που είχε συγκεντρώσει 30 βαθμούς από την επιτροπή.

Η Πιερίδη στεναχωρήθηκε με το αποτέλεσμα, αλλά και με τη βαθμολογία της επιτροπής, που μεταξύ μας, ήταν κομμάτι αυστηρή μαζί της. Και κατά το... "Να σε κάψω Γιάννη, να σε αλοίψω λάδι" ήταν γενναιώδοροι στα λόγια παρηγοριάς μόλις αποχώρησε.

«Η Μαριάντα ήταν πολύ όμορφη στις στιγμές που μας πρόσφερε» είπε ο Φωκάς Ευαγγελινός. «Πρέπει πάντα να θυμόμαστε ότι κάποιος θα φύγει. Σιγά-σιγά όλοι θα αποχωρήσουν» είπε ο ισορροπιστής Λάτσιος, ενώ η Κάτια Δανδουλάκη τόνισε ότι: «Κάθε παιχνίδι ένα κέρδος και κάθέ χάσιμο ένα κέρδος».