Ουγγαρέζος: Η δημόσια συγνώμη στην Μπουλέ

16.01.2013
Μα τι αγαπημένο πρώην ζευγάρι είναι τούτο. Παράδειγμα προς μίμηση.

Γιατί δεν ήταν να βγει η Νάντια Μπουλέ και να παραδεχτεί σε συνέντευξή της ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι ένας σημαντικός άνθρωπος στη ζωή της, ήρθαν και μας κόλλησαν τα μέλια. Το πρώην ζευγάρι εκεί που έμοιαζε... άγνωστο, τώρα ήρθε και αγαπήθηκε (όχι με την ερωτική έννοια) τρελά.

Μετά την Μπουλέ ήταν η σειρά του Ουγγαρέζου να ανταποδώσει τα καλά τα λόγια και μάλιστα το κάνει με το παραπάνω (large τύπος ο πρώην) αφού της ζητά δημόσια συγνώμη. Σνιφ, σνιφ. Η «συγνώμη» αφορά την περίφημη δήλωση του ότι η Νάντια έκανε πως δεν τον γνώριζε! «Ζητάω δημόσια συγνώμη, όχι για το περιεχόμενο αυτού που είπα, αλλά γιατί το έκανα δημόσια. Η Νάντια είναι ακόμη ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου. Θα ακύρωνα τον ίδιο μου τον εαυτό αν έλεγα ότι μια κοπέλα με την οποία μοιράστηκα πράγματα τώρα την απαρνιέμαι».

Ο Ουγγαρέζος μίλησε και την προοπτική ενός γάμου, όπου παραδέχτηκε ότι από μικρός ήθελε να κάνει οικογένεια. «Από πολύ μικρός ήθελα να κάνω οικογένεια. Δεν ξέρω αν θα συμβεί μέσα στο 2013, αλλά είναι στα άμεσα σχέδια μου να παντρευτώ και να κάνω παιδιά». Μάλιστα, έχει βρει και τον τρόπο που θα κάνει την πρόταση γάμου, αλλά δεν μας είπε αν έχει βρει τη... νύφη. Πάντως, ξεκαθάρισε ότι στην Μπουλέ δεν έχει κάνει πρόταση γάμου.

πηγή: Περιοδικό ΟΚ