Βέφα: «Αχάριστη η Ελένη & δεν ξέρει να μαγειρεύει»

16.01.2013
Εκεί, που είχε ηρεμήσει η Ελένη Μενεγάκη από τα «χτυπήματα» και τα είχε βρει με τους περισσότερους που της τα έχωναν, έρχεται ένα αγαπημένο(;) της πρόσωπο από το παρελθόν και την... βαράει!

Η Βέφα Αλεξιάδου, η πάλαι ποτέ μαγείρισσα της έβγαλε τον «πλάστη» της και που σε πονεί και που σε σφάζει είναι τα λόγια της για το Λενιώ. Η γνωστή μαγείρισσα σε πρόσφατη συνέντευξή της τα «έχωσε» κυρίως στην Ελένη, ενώ δεν άφησε απ’ έξω τη Ρούλα Κορομηλά.

«Δούλεψα με όλες τους, την Πόπη Χατζηδημητρίου, τη Ρούλα και την Μενεγάκη. Ήταν καλές κοπέλες. Μόνο που κι οι τρεις ήταν αχάριστες. Ίσως έφταιγε ο φόρτος εργασίας και το γεγονός ότι η γνωριμία μας ήταν κυρίως επαγγελματική, αλλά δεν με πήραν ούτε ένα τηλέφωνο ποτέ, ποτέ, ποτέ».

Ειδικά για το Λενιώ τα λόγια της είναι πολύ σκληρά. «Η Ελένη στο εξοχικό μου στην Χαλκιδική έφαγε και ήπιε. Ήρθε Πάσχα εδώ με τον Λάτσιο και είχαμε στο τραπέζι κοκορέτσια. Θυμάμαι με ρωτούσε για εκείνον και με συμβουλευόταν γιατί μ’ είχε σαν μάνα της». Όταν, δε τη ρώτησα για τις μαγειρικές ικανότητες της Μενεγάκη, κι αν την έμαθε να μαγειρεύει, απλά την αποτελειώνει.

«Ποια; Η Ελένη; Μόνο να τρώει έμαθε!»

Πηγή: Περιοδικό Ough