Σοκ: Εκτός σειράς η "Χουρέμ" λόγω ψυχολογικών

07.06.2013
Μπορεί αυτές τις μέρες η προσοχή και τα βλέματα όλων να είναι στραμένα στην πλατεία Ταξίμ και σε άλλες πόλεις της Τουρκίας όπου γίνονται διαδηλώσεις κατά του Ερντογάν, όμως, οι γείτονες ασχολούνται και με άλλο ένα θέμα....

.... την Μεριέμ Ουζερλί, την τηλεοπτική Χουρέμ, ντε, με την οποία τον τελευταίο καιρό επικρατεί ένα μυστήριο. Αρχικά, δημοσιεύματα στην Τουρκία υποστήριζαν ότι η κοκκινομάλα ηθοποιός φεύγει από τη σειρά, επειδή ζήτησε περισσότερα χρήματα κι "έφαγε" πόρτα. Άλλοι υποστήριζαν ότι οι παραγωγοί εκνευρίστηκαν μαζί της επειδή παράτησε τα γυρίσματα και πήγε στην Γερμανία.

Ωστόσο, η αποκάλυψη ότι η Μεριέμ αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα σόκαρε πολλούς. Ο παραγωγός της σειράς, "Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής", Τιμούρ Σαβτζί επιβεβαιώνει τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ηθοποιός.

"Tελειώσαµε µε τη Μεριέµ Ουζερλί! Έχουµε αποφασίσει να συνεχίσουµε τα γυρίσµατα χωρίς εκείνη. ∆υστυχώς, αντιµετωπίζει ψυχολογικά προβλήµατα, τα οποία αυτή τη στιγµή δεν µπορεί να λύσει". Ο, δε, βοηθός σκηνοθέτης της σειράς, Μπούρτζου Aλπτέκιν, διαψεύδει και τους ισχυρισμούς της άλλης πλευράς ότι η περιπέτεια με την υγεία της Χουρέμ προκλήθηκε από υπερκόπωση λόγω των πολύωρων και καθηµερινών γυρισµάτων, αφού όπως υποστηρίζει, εργαζόταν µόνο πέντε ηµέρες την εβδοµάδα και όχι περισσότερο από 10 ώρες καθηµερινά.


Στην ιστορία θέση παίρνει και ο σύντροφός της, Τζαν Ατές, ο οποίος για πρώτη φορά μίλησε για την αγαπημένη του στην εφηµερίδα Χουριέτ. "Η Μεριέµ πέρασε πολύ δύσκολες στιγµές τον τελευταίο καιρό. Για τρεις µήνες συνέβησαν στη ζωή της πολύ άσχηµα γεγονότα, που δεν κατάφερε να τα ξεπεράσει. Η αλήθεια είναι ότι η Μεριέµ αντιµετωπίζει σοβαρά προβλήµατα υγείας…" δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ διέψευσε και τις φήμες για τις οικονομικές απαιτήσεις που φέρεται να είχε από την παραγωγή.

"Πολλοί άνθρωποι είπαν ότι έχει αφήσει τη σειρά για τα χρήµατα. H Μεριέµ ποτέ δεν ήταν φιλοχρήµατη. ∆εν είναι τέτοιου είδους άτοµο. Το θέµα δεν είναι τα χρήµατα. Αυτή τη στιγµή η Μεριέµ βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση. Για όσους δεν το πιστεύουν, έχω και την έκθεση του γιατρού…" τόνισε.

πηγή Mytv

Δες φωτογραφικό αφιέρωμα της τηλεοπτικής Χουρέμ...