Λιβιτσάνου: Μιλά για την περιπέτεια της με τον καρκίνο

11.06.2013
Την πρώτη της εμφάνιση μετά το χειρουργείο που υποβλήθηκε για καρκίνο στον θυρεοειδή, έκανε η Άντα Λιβιτσάνου, η οποία μίλησε στην τηλεοπτική κάμερα για την περιπέτεια της.

Η ηθοποιός χαμογελαστή μίλησε στο Star κι εξήγησε για ποιο λόγο δημοσιοποίησε το πρόβλημα υγείας της.

«Παρασκευή το παράσημο θα είναι έξω. Το σημάδι θεωρώ ότι είναι ένδειξη έντονης και μάχιμης ζωής. Αυτό πιστεύω. Το δημοσιοποίησα γιατί αυτά τα πράγματα πρέπει να λέγονται και να έχουμε απόλυτη γνώση όλοι. Πρέπει ο ένας άνθρωπος να προσέχει τον άλλον. Δική μου διάθεση ήταν να προσέχουμε όλοι, γιατί κι εγώ τελείως τυχαία το ανακάλυψα και ήθελα να το ανακαλύψουν και να το προλάβουν κι άλλοι!» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Λιβιτσάνου παραδέχτηκε ότι έτρεμε το φυλλοκάρδι της πριν μπει στο χειρουργείο, στέλνοντας συγχρόνως το μήνυμα της.

«Να τονίσω ότι είναι ιάσιμο να μη φοβάται ο κόσμος. Δεν είναι κάτι τρομερό! Να μην φοβάστε καθόλου για ο ,τι είναι αντιμετωπίσιμο. Αλλά και αντιμετωπίσιμο να μην είναι, πάλι να μην φοβάστε, γιατί η επιστήμη είναι πολύ εξελιγμένη και όταν έχεις ανθρώπους που σε αγαπάνε και έχεις καλή ψυχολογία που είναι σημαντική, περνάνε όλα!»

Η κατάσταση της βελτιώνεται, ενώ οι γιατροί της συνέστησαν ξεκούραση και να μη μιλάει πολύ. Ωστόσο, την ερχόμενη Κυριακή θα επιστρέψει στο Your face sounds familiar». Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, ήξερε για τον καρκίνο στο θυρεοειδή από τότε που άρχισε το show, αλλά κανείς δεν γνώριζε τίποτα:

«Είναι κάτι πολύ προσωπικό, και να το γνώριζαν δεν θα είχε διαφορά! Ήταν σοβαρό, ήταν σοκ, αλλά όταν σε ενημερώνει ο γιατρός και σου λέει ξέρεις κάτι θα είσαι μια χαρά, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι, γίνεσαι καλά και το ξέρεις και είναι πολύ σημαντικό. Το παιχνίδι βοήθησε πολύ στο να μην το σκέφτομαι!» δήλωσε χαρακτηριστικά.