Λιάγκας: Έξαλλος με Ηλιάδη, την αποκάλεσε ψεύτρα

11.06.2013
Μπορεί η Αγγελική Ηλιάδη να πήγε πριν λίγο καιρό καλεσμένη στο Πρωινό mou και να πιστέψαμε ότι εκεί σταμάτησε η άτυπη κόντρα της με τον Γιώργο Λιάγκα, όμως η νέα της σχέση στάθηκε αφορμή για δεύτερο γύρο... κόντρας.

Έξαλλος έγινε ο παρουσιαστής μόλις έπαιξαν το επίμαχο βίντεο της τραγουδίστριας με τον Σάββα Γκέντσογλου, όπου είναι σκυμμένη και του ράβει ένα κουμπί. Το ταξίδι τους στην Μύκονο ήταν η επιβεβαίωση αυτού (του έρωτα δηλαδή) που η αοιδός επέμενε να διαψεύδει κατηγορηματικά.

Κι αυτό ήταν που έβγαλε τον Λιάγκα από τα ρούχα του, αποκαλώντας την ευθέως «ψεύτρα». Βλέπεις, η Ηλιάδη πριν μιάμιση εβδομάδα τούς είχε αρνηθεί ότι έχει σχέση με το νεαρό ποδοσφαιριστή, δηλώνοντας μόνη και όχι ερωτευμένη.

«Είχε πει ψέματα. Είχε πει δεν είμαι με τον Γκέντζογλου. Την ρώτησα και με όνομα και είπε ότι δεν είναι μαζί. Δύο είναι τα τινά, για να μη λέω κι εγώ ό, τι θέλω. Ή είπε ψέματα ή τον ερωτεύτηκε την επόμενη μέρα της συνέντευξης που έδωσε σ’ εμάς, γιατί η εκπομπή ήταν πριν από μιάμιση εβδομάδα» είπε εκνευρισμένος.

Οι υπόλοιποι, μαζί και η Φαίη Σκορδά, προσπάθησαν να την υπερασπιστούν υποστηρίζοντας ότι μπορεί τότε να μην ήταν σίγουρη γι αυτό και δεν το έλεγε. Αλλά το επιχείρημα τους δεν έπεισε τον παρουσιαστή.

«Εμείς δεν την ρωτάγαμε από το μυαλό μας, επειδή δεν μας αφορά και πολύ τι κάνει η κυρία Ηλιάδη. Είχαμε δει φωτογραφίες και ρωτήσαμε» είπε εκείνος, με την Φαίη να υποστηρίζει ότι η Ηλιάδη μπορεί να θέλει να προστατέψει το παιδί της, γι αυτό και να μην ανακοινώνει κάτι για την προσωπική της ζωή.

Κι εννοείται ότι και αυτό το επιχείρημα δεν έπεισε τον Λιάγκα (και άδικο δεν έχει) ο οποίος πέταξε τρελή (και γιομάτη αλήθεια) ατάκα: «Αν θες να προφυλάξεις το παιδί σου και τη σχέση σου δεν πας στα Ματογιάνια που ξέρεις ότι είναι όλοι οι φωτογράφοι».