Ποια κρίση; Η Ελένη αγοράζει στρέμματα για ξενοδοχείο

26.08.2013
Μετά την τηλεόραση, η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται να γίνει και... βασίλισσα του real estate και μάλιστα εν καιρώ μεγάλης οικονομικής κρίσης.

Αλλά φαίνεται ότι το Λενιώ δεν καταλαβαίνει από κρίση κι ετοιμάζεται να επενδύσει τα χρήματα που έβγαλε από τα "χρυσά" συμβόλαια που έκανε όλα αυτά τα χρόνια της τηλεοπτικής της καριέρας. Έτσι, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η Μενεγάκη αποφάσισε να επενδύσει στην Κάρυστο και να δημιουργήσει τη δική της ξενοδοχειακή μονάδα.

Μάλιστα, πρόσφατα αγόρασε μια έκταση 20 στρεμμάτων στην παραθαλάσσια περιοχή Μπούρος, στην οποία διαθέτουν σπίτια γνωστοί επιχειρηματίες.

«Η τελευταία της αγορά έδειξε τις σαφείς προθέσεις της. Η βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αγοράσει ένα φιλέτο γης που απλώνεται από την πλαγιά και φτάνει μέχρι τη θάλασα. Μάλιστα, βιάστηκε να πάρει ρεύμα, αφού στα άμεσα σχέδια της είναι να χτίσει εκεί μία ακόμη εξοχική κατοικία, αλλά και να κάνει το πρώτο επιχειρηματικό της άνοιγμα, φτιάχνοντας στην περιοχή, μια δική της μοντέρνα ξενοδοχειακή μονάδα» αναφέρουν κτηματομεσίτες της Καρύστου.

Η επιλογή της περιοχής μόνο τυχαία δεν είναι, αφού η Ελένη από μικρή επισκεπτόταν την Κάρυστο, ενώ πριν χρόνια είχε αγοράσει άλλη μια μεγάλη έκταση με εκπληκτική θέα στην περιοχή των Μύλων έναντι σεβαστού ποσού. Στο κέντρο, δε, της Καρύστου διαθέτει μεγάλη πολυκατοικία με ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, που τις αποφέρουν ένα σεβαστό μηνιαίο εισόδημα.

Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ