Ελένη: «Θερμό» επεισόδιο στην Πάτμο με ερωτευμένο άντρα

28.08.2013
Και η κρουαζιέρα της Ελένης Μενεγάκη στα Δωδεκάνησα με τη θαλαμηγό του Δημήτρη Κοντομηνά καλά κρατεί.

Επόμενος σταθμός της μεγάλης κι εκλεκτής παρέας του αφεντικού του Alpha ήταν η Πάτμος, όπου βρέθηκαν για λίγες μόνο ώρες. Η Ελένη μαζί της δεν είχε τον Ματέο τον Παντζόπουλο, αλλά την υπόλοιπη φαμίλια της: μάνα, πατριό, αδελφό, «νύφη» και το μεγάλο της γιο, Άγγελο.

Εννοείται ότι από το παρεάκι της θαλαμηγού δεν έλειπε η Κων/να Σπυροπούλου, η οποία εξελίσσεται σε... κολλητάρι της Μενεγάκη. Μαζί εξάλλου ήταν και στο «θερμό» επεισόδιο που εκτυλίχθηκε σε μία βόλτα τους και η σύντομη επίσκεψη της Ελένης στο νησί έγινε θέμα συζήτησης παντού. Ένας θαυμαστής της Μενεγάκη εκδήλωσε το ενδιαφέρον του με επίμονο τρόπο προκαλώντας τον εκνευρισμό της παρουσιάστριας.....

"Στη διάρκεια βόλτας της στη Σκάλα, βρέθηκε σε κατάστημα με τουριστικά είδη. Εκεί την πλησίασε ένας εύσωμος άντρας, ο οποίος της αποκάλυψε ότι ήταν πάντα ερωτευμένος μαζί της. Η Ελένη Μενεγάκη αντέδρασε στην αρχή με χιούμορ και χαμόγελο, όμως εκείνος δεν σταμάτησε, αντίθετα την ακολουθούσε παρενοχλώντας την. Αυτό την έκανε να θυμώσει και στη συνέχεια αναγκάστηκε να επιστρέψει στο σκάφος" μαρτυρά κάτοικος της περιοχής στο περιοδικό ΟΚ.