Χαμός! Ο Λιάγκας έπαιξε ξύλο με παπαράτσι!

04.09.2013
"Φαίη το δίκανο". Κάπως έτσι φανταζόμαστε θα φώναζε ο Γιώργος ο Λιάγκας το καλοκαίρι στις παραλίες όταν έβλεπε μπροστά του παπαράτσι.

Γιατί μη βλέπεις, που ο παρουσιαστής μαζί με τη σύζυγό του ήταν πρώτη μούρη στα lifestyle περιοδικά. Οι ίδιοι το σιχαίνονταν και μάλιστα ο Λιάγκας μέχρι ξύλο έπαιξε με παπαράτσι για να μην τους φωτογραφίσει. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος, ο οποίος έξαλλος απάντησε σε ακροατή στη ραδιοφωνική του εκπομπή, που σχολίασε ότι ήταν προκλητικοί με τις φωτογραφίες όλο το καλοκαίρι.


«Ήταν μια τεράστια υπερβολή, ντρεπόμουν κάθε Τετάρτη που το εξώφυλλο είχε εμένα και τη Φαίη, αλλά τι να κάνω για αυτό πες μου" είπε. Και συνέχισε: "Για αυτό, υπάρχουν δύο λύσεις: Ή να πάρω άδεια οπλοφορίας και όταν τους βλέπω, που συχνά δεν τους βλέπω, να πυροβολώ τον παπαράτσο. Ή να πάω στην αστυνομία και να κάνω ασφαλιστικά μέτρα και να μη με πλησιάζουν».

Και ολοκλήρωσε με συγκλονιστική λέμε αποκάλυψη ότι έπαιξε ξύλο με παπαράτσι. "Δεν είμαι από τους ανθρώπους, δεν το έχω ανάγκη, να φωνάζουμε παπαράτσι να μας βγάζει φωτογραφία, το θεωρώ υπερβολικό. Φέτος έπαιξα ξύλο με έναν παπαράτσο. Τον είδαμε και παίξαμε ξύλο. Πήγε να τον λυντσάρει όλη η παραλία στην Τήνο. Από την άλλη δεν έχω δικαίωμα να πυροβολώ».