Ναι είναι γεγονός: Η Ελένη αρραβωνιάστηκε!

11.09.2013
Παραδοσιακή γυναίκα η Ελένη Μενεγάκη, δεν το συζητάμε και μπορεί στο ενεργητικό της να έχει δύο γάμους και ισάριθμους αρραβώνες, τα έθιμα τα τηρεί κατά γράμμα.

Και τον αγαπημένο της Ματέο Παντζόπουλο τον αρραβωνιάστηκε με... παπά και με κουμπάρο, που λέει ο λόγος. Εντάξει, δεν γνωρίζουμε αν στα αρραβωνιάσματα τηρήθηκαν οι... παραδόσεις, όμως το ζεύγος πλέον κυκλοφορεί με βέρα στο αριστερό, ακόμη και στην καθημερινότητα του.

Και όπως όλα δείχνουν, μετά από τρία χρόνια σχέσης οδεύουν... ολοταχώς προς τα σκαλιά της εκκλησίας. Γιατί όχι σε καμιά περίπτωση δεν έχουμε τον Μαθιό να είναι... στρίβειν δια του αρραβώνος. Ο φακός του ΟΚ, απαθανάτισε το ζεύγος σε δύο ξεχωριστές εμφανίσεις και η βέρα στο αριστερό έλαμπε στα δάχτυλα τους.

Στη μία φωτογραφία, η Ελένη άρχισε τα περσινά και μόλις είδε τον παπαράτσι, κάλυψε το πρόσωπο της με χαρτιά, αλλά έτσι αποκάλυψε τη βέρα. Στην άλλη φωτογραφία, ο Παντζόπουλος διέσχιζε το δρόμο, αλλά ο φακός «τσάκωσε» και αυτουνού τη βέρα. Και μετά από αυτά τα ντοκουμέντα, δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε στο ζεύγος.... η ώρα η καλή! Όποτε έρθει αυτή.

Πηγή: ΟΚ!