Μάθε το ξανθό φαβορί για τη θέση της Ζέτας στο Dancing

16.09.2013
Οριστικά και αμετάκλητα η Ζέτα Μακρυπούλια αποτελεί παρελθόν από την παρουσίαση του νέου Dancing with the stars, αφού κάτι οι θεατρικές της υποχρεώσεις, κάτι η αμοιβή, δεν προχώρησε η συνεργασία.

Κι έμειναν στον ΑΝΤ1 να ψάχνουν για την αντικαταστάτρια της. Αλλά, όπως ήταν γνωστό από την αρχή, οι άνθρωποι του καναλιού δεν κοιτάνε πέρα από το... Μαρούσι, αφού η «διάδοχος» θα είναι μέσα από τη μεγάλη του ΑΝΤ1 οικογένεια.

Και το μεγάλο φαβορί για τη θέση αυτή είναι η Δούκισσα Νομικού, παρακαλώ. Κάτι ότι αποτελεί αγαπημένο παιδί του καναλιού, κάτι ότι είναι ξανθιά, νέα και όμορφη, κάτι η εμπειρία της στα backstage του Just the two of us, μοιάζει ως η επικρατέστερη επιλογή. Εξάλλου, οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι σε καλό δρόμο, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.

Βέβαια, για τη θέση «παίζει» και το όνομα του νεοεισερχόμενου μέλους της οικογένειας, η Φαίη η Σκορδά, που όταν έφυγε το καλοκαίρι από το Mega για τον ΑΝΤ1, οι κακές γλώσσες έλεγαν ότι ένας από τους λόγους της αποχώρησης του ζεύγους, ήταν ο διακαής πόθος της συζύγου να παρουσιάσει ένα show. Οπότε δεν αποκλείεται να της αναθέσουν και το Dancing και να εκπληρώσει έτσι την επιθυμία της. Πάντα σε περίπτωση που υπάρχει τέτοια επιθυμία.