Ποιος σέξι ηθοποιός "έριξε"... χυλόπιτα στην Ελένη;

19.09.2013
Είναι νέος, ωραίος και τάχιστα ανερχόμενος, ενώ η εμφάνιση του σε γνωστή διαφήμιση, έκανε limit up στις μετοχέςτου.

Ο λόγος για τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη, τον οποίο διεκδίκησαν για την εκπομπή τους η Ελένη Μενεγάκη και η Κατερίνα Καραβάτου, αλλά φευ καμία δεν τον κέρδισε. Ναι, ούτε καν η "βασίλισσα", για την οποία ο Καλφαγιάννης πριν λίγους μήνες χαριτολογώντας στο "ΌΛΑ" είχε πει ότι η αγαπημένη του "Ελενίτσα" στην τηλεόραση είναι η... Μενεγάκη. Βέβαια, ο ίδιος εξηγεί πώς έχουν ακριβώς τα πράγματα και γιατί αρνήθηκε τις δυο προτάσεις.

"Υπήρξαν όντως κάποιες συζητήσεις με τον ALPHA. H στάση των στελεχών τους και η προσέγγισή τους ήταν πολύ ωραία και σίγουρα με τιμά η πρόταση. Θεώρησα, όμως ότι δε ήμουν κατάλληλος να συμμετάσχω σε κάποια εκπομπή και η απόφαση που πήρα νομίζω ότι είναι η καλύτερη και για τις δύο πλευρές" δήλωσε χαρακτηριστικά στο περιοδικό ΕΓΩ.

Εξάλλου, όπως λέει, τον ενδιαφέρει να είναι στην τηλεόραση, αλλά πρωτίστως ως ηθοποιός. "Το γεγονός ότι, από τις δέκα προτάσεις που είχα, οι εννιά αφορούσαν παρουσίαση εκπομπής με βάζει σε σκέψεις. Ίσως είναι γνώρισμα της μπερδεμένης εποχής που ζούμε γενικώς. Το ότι μπορεί να είμαι καλός, ας πούμε για παράδειγμα στο να παίζω σε διαφημίσεις δεν σημαίνει ότι είμαι καλός σε όλα. Θέλει μεγάλη προσοχή όταν ένας ηθοποιός δοκιμάζει σε όλα. Θέλει μεγάλη προσοχή όταν ένας ηθοποιός δοκιμάζει να κάνει εκπομπή. Οι ισορροπίες είναι λεπτές".