Και στο Πρωινό mou έγινε της... αποτρίχωσης μπικίνι

28.01.2014
Ο Πέτρος ο Κωστόπουλος τελικά καλύτερα να μασάει παρά να μιλάει. Γιατί, όσες φορές μιλάει ή καλύτερα πετάει τα «καρφιά» του για τους απέναντι, τού γυρίζει μπούμερανγκ.

Κι εκτίθεται ο ίδιος. Κι εμείς για να τον προστατεύουμε, τον συμβουλεύουμε ότι κάθε φορά που του έρχεται κακία ή σπόντα για τους απέναντι, να φάει μια τσίχλα. Εκτός κι αν σκοπεύει να τηρήσει το λόγο του.

Γιατί όχι, δεν μπορεί να προλογίζει το θέμα: «αποτρίχωση μπικίνι» και με ύφος να λέει ότι εμείς δεν θα το... κάνουμε στα τέσσερα (εννοώντας τους απέναντι, που είχαν ανάλογο θέμα πριν λίγο καιρό) και στη συνέχεια να κάνει τα ίδια. Εντάξει, χειρότερα δεν ήταν από την... αποτρίχωση του Λιάγκα, διότι στου Κωστόπουλου ήταν ο Τάκης Ζαχαράτος, που έκανε και πέντε εύστοχα σχόλια.

Αλλά και πάλι, στου Κωστόπουλου, μπορεί να μην είχαμε αποτρίχωση «στα τέσσερα», όμως, είδαμε απίστευτες εικόνες, σίγουρα μη κατάλληλες για την ώρα. Και κοντινά είχαμε στα επίμαχα σημεία, που γίνεται η αποτρίχωση και δυο τουφάκια στα μπούτια της κοπέλας, ένα μαύρο κι ένα κόκκινο είχαμε. Και μπόλικα σχόλια πάνω από το κορμί του ξαπλωμένου μοντέλου είχαμε.

«Το μουστάκι του Χίτλερ! Είναι λίγο ναζιστικό», «Βάζουμε το σημείο G. Πολύ θέλουν και το Τ.», «Γλυκιά μου τι σου κάνω!» ακούσαμε από τους παρουσιαστές, ενώ ο Ζαχαράτος σχολίασε: «Ό, τι και να βάλεις πάνω, αυτό σέρνει το καράβι»!