Έξαλλος ο Κωστόπουλος με τα δημοσιεύματα για Λάτσιο

31.01.2014
Στο «κρανίο» τα πήρε ο Πέτρος Κωστόπουλος με δημοσίευμα που έλεγε ότι στην περίφημη δικαστική διαμάχη της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο, εκείνος παίρνει το μέρος του κουμπάρου.

Και μέσα από το Πρωινό mou, σε έξαλλη κατάσταση διέψευσε το δημοσίευμα, αφού όπως εξήγησε σε έντονο ύφος, δεν τον ενδιαφέρει τι κάνουν σε ξένες οικογένειες. Ακόμη και όταν αυτές είναι των... κουμπάρων του.

«Το δημοσίευμα έχει από κάτω ένα κομματάκι, ότι παίρνω θέση υπέρ του Λάτσιου. Θα ήθελα να πω ότι όχι δεν παίρνω! Δεν με ενδιαφέρει. Σε ξένες οικογένειες, ο καθένας στο σπίτι του να κοιτάει τι είναι.. και συ που το έγραψες.. το δικό σου σπίτι (σ.σ. να κοιτάς). Εγώ είπα εχθές με μια δόση χιούμορ, ότι για μια φορά βλέπουμε άνδρας να ζητάει λεφτά από γυναίκα! Από εκεί και πέρα εγώ δεν ξέρω αν πρέπει να δώσει ή να πάρει η Ελένη! Δεν με ενδιαφέρει καθόλου! Αγαπάω και τους δυο και λυπάμαι που δεν βρέθηκε λύση προ δικαστηρίου! Εγώ ξέρω πάρα πολύ καλά ότι είχανε φτάσει στο φτερό να τελειώνει το θέμα, και τελευταία στιγμή για τον Α ή Β λόγο έσπασε! Αλλά δεν θέλω να ξαναδώ παιδιά να γράφονται τέτοιες χαζομάρες! Δεν θέλω, δεν πήρα καμία θέση! Τέτοια δικαστήρια γίνονται πολλά στην Ελλάδα» είπε.