Κωστόπουλος - Λιάγκας "αδειάζουν" τη Ρούλα

25.04.2014
Ταύτιση απόψεων είχαν ο Γιώργος Λιάγκας και ο Πέτρος Κωστόπουλος, αφού αμφότεροι δεν είδαν με καλό μάτι τη στάση που κράτησε η Ρούλα Κορομηλά απέναντι στη Ράνια Κωστάκη και τον Γιώργο Γιαννιά στο τελευταίο Live του J2US.

Κι άντε με το Λιάγκα το περιμέναμε. Μα να "αδειάσει" τη φιλενάδα του και ο Κωστόπουλος μάς έκανε εντύπωση.

«Eπειδή βαριέμαι να το τραβάω... Όταν λες "οκ, τελείωσε" και μετά ξαναλές ότι δε θα κάνω κριτική μόνο αλλά θα βαθμολογήσω, είναι ανακολουθία. Δε μπαίνει σε μία λογική ριάλιτι; Τα παιδιά μετανόησαν, αλλά από συγνώμες έχουν δώσει όλοι οι γάιδαροι, όπως λένε και στο χωριό μου», είπε ο Κωστόπουλος.

Από κοντά και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, που δηλωσε: "Όταν εσύ λες ότι δεν ενστερνίζομαι, δεν θα ακολουθήσω τους κανόνες του παιχνιδιού και δε θα σας κάνω κριτική, υποπίπτεις στο ίδιο ατόπημα. Καλά έκανε και απαντά και δικαιούται να απαντήσει, γιατί προσεβλήθη. Μετά όμως ξεπερνά το όριο και λέει ότι από εδώ και πέρα δε θα ασκήσω κριτική. Το τραβάει, όταν όλοι λένε σταματήστε το».

Και η Τζένη Μπαλατσινού, όμως, δεν πήγε πίσω, "αδειάζοντας" κι εκείνη τη Ρούλα. «Θα μιλήσω σα μαμά. Όταν μαλώνεις ένα παιδί που έχει κάνει μια βλακεία κι έρχεται και σου ζητάει συγνώμη, δεν πρέπει να τους την πεις μπροστά σε κόσμο. Έρχεται να σου ζητήσει συγνώμη και ταπεινώνεται και εσύ του κουνάς πάλι το δάκτυλο. Το θεωρώ άκομψο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσο για το Λιάγκα; Σχολίασε με το δικό του τρόπο τη στάση της Κορομηλά και τα νεύρα που είχε στο τελευταίο live. "Φάνηκε ότι είχε νεύρα. Γιατί δεν το παίρνει πιο χαλαρά; Έχει υπάρξει μια μεγάλη παρουσιάστρια, κανένας μας δε θα φτάσει τη δόξα της Κορομηλά. Πραγματικά, βρίσκεται σε έναν θρόνο καθήμενη. Αυτό που γέμιζε τις πλατείες, δεν θα το κάνει κανένας ξανά. Η Ρούλα, λόγω αξίας και από αυτά που έχει κάνει, βρίσκεται σε ένα υψηλό επίπεδο και η Κωστάκη βρίσκεται αρκετά χαμηλότερα, αλλά όταν αυτός που βρίσκεται ψηλότερα απαντάει στον άλλον, αυτός χάνει» είπε χαρακτηριστικά.