Κωστόπουλος - Λίλη: Αυτή είναι η νέα τηλεοπτική κόντρα

29.04.2014
Και τσουπ μία νέα κόντρα «έσκασε» μύτη στο θαυμαστό κόσμο της τιβί μας. Πρωταγωνιστές σε αυτήν η Ιωάννα Λίλη και ο κομμάτι μυγιάγγιχτος Πέτρος Κωστόπουλος.

Βγήκε η Λίλη μέσα από την εκπομπή της και είπε με (μεγάλη η αλήθεια) χαρά στον καλεσμένο της Νίκο Μουτσινά ότι ενθουσιάστηκε με τις φήμες ότι θα κάνει πρωινό με τη Ζάτα Μακρυπούλια.

«Εγώ δε σου κρύβω ότι χάρηκα όταν το άκουσα, όχι ότι το ήδη υπάρχον δεν μου αρέσει αλλά…» είπε στο Μουτσινά, ο οποίος μόλις είχε διαψεύσει κατηγορηματικά ότι θα κάνει το πρωινό του Mega με την κολλητή του. Είδε, λοιπόν, ο Κωστόπουλος τη χαρούμενη Λίλη και του γυάλισε το μάτι. Οι λόγοι ευνόητοι.... Και μέσα από την εκπομπή του απάντησε με πολύ ειρωνικό τρόπο στη Λίλη.

«Η Ιωάννα Λίλη είναι αυτό που λέμε η μύγα και το ξύγκι. Στην Ελλάδα ζούμε, ο καθένας μπορεί να λέει ό, τι θέλει, αλλά εγώ λόγω του Θοδωρή Ζαγοράκη…», είπε κάνοντας τη χειρονομία ότι κλείνει το στόμα του. Ενώ της πρότεινε να κατέβει αυτή στην Αθήνα και να αναλάβει το πρωινό

Και σιγά μη δεν απαντούσε η Λίλη.

«Όχι Πέτρο μου δε θα κατέβω στην Αθήνα. Στα πλαίσια της δουλειάς έπρεπε να τον ρωτήσω μιας και υπήρχαν οι φήμες! Εγώ δε θέλω να ρίξω μομφή στη δική σας την εκπομπή, δεν έχω τέτοια πρόθεση γιατί και εσένα και την Τζένη σας αγαπώ. Άλλωστε με λινκ ήμουν καλεσμένη στην εκπομπή σας όταν έλειπες!» του απάντησε.