Ρόκκος - Λιάγκας: Η συνάντηση μετά τη μεγάλη «σφαγή»

30.04.2014
Τελικά, ο κόσμος είναι μικρός κι επειδή η ελληνική showbiz είναι ένα μικρό χωριό, δεν πρέπει ποτέ να λες ποτέ.

Και πρέπει πρώτα να κοιτάς το... φιλικό δέντρο κάποιου και μετά να «σφάζεσαι» μαζί του. Πού θέλουμε να καταλήξουμε;

Πάρε παράδειγμα τον Γιώργο το Λιάγκα και το Στέλιο το Ρόκκο. Πριν λίγους μήνες οι δυο τους «σφάχτηκαν» με αφορμή ένα σχόλιο του παρουσιαστή και η κόντρα τους ήτο αγαπημένο θέμα όλων για κάμποσο καιρό. Μάλιστα, οι δύο άντρες αντάλλαξαν και βαριές κουβέντες και ήτο σχεδόν σίγουρο ότι Λιάγκας και Ρόκκος δε θα μιλούσαν ξανά ποτέ.

Αλλά είπαμε ποτέ μη λες ποτέ και να που οι δυο τους όχι μόνο θα βρεθούν στον ίδιο χώρο, αλλά θα μιλήσουν κιόλας κι άμα ανταλλάξουν και φιλοφρονήσεις, θα μας βάλουν να φάμε και τα κοτσίδια μας. Πού θα συναντηθούν; Μα στο πλατό του The Voice, όπου ο Ρόκκος θα είναι ένας από τους τραγουδιστές που θα κάνουν ντουέτο με τους παίκτες.

Βλέπεις, ο τραγουδιστής είναι καλός φίλος με τον Αντώνη Ρέμο κι εκείνος τον κάλεσε να τραγουδήσει με τον παίκτη του, Λευτέρη Κιντάτο. Ο Ρόκκος δέχτηκε με χαρά, αλλά δεν ξέρουμε αν την ίδια χαρά πήρε και ο Λιάγκας, που επίσης δεν ξέρουμε αν έχει ξεχάσει τα λόγια του αοιδού για εκείνον... «Αχάριστος, άυλος, αόρατος...». Όχι ότι ο Λιάγκας πήγε πίσω και είπε λιγότερα για το Ρόκκο.

Τι λέει, όμως για τη συνάντηση κορυφής ο γκεστ σταρ του ημιτελικού; Ο Ρόκκος ντε.

«Εγώ είμαι καλεσμένος της παραγωγής, από το show και τον Αντώνη Ρέμο. Θα πάω να κάνω τη δουλειά μου και να τραγουδήσω εκεί. Το ότι θα συναντηθώ με τον Γιώργο Λιάγκα είναι μια άλλη ιστορία και είναι πολύ πιθανό να τα βρούμε. Πιστεύω ότι ο Γιώργος τότε έκανε ένα φάουλ, αλλά αν συμβεί και αλλάξει κάτι, δεν είμαι προκατειλημμένος» δήλωσε κι άφησε έτσι ανοιχτό το παράθυρο, την Παρασκευή να έχουμε σε live σύνδεση το μεγάλο φίλιωμα....