Τα γυμνά μπράτσα του Αλεξάνδρου κάψωσαν την Ελένη (pic)

29.04.2014
Βρε λαχτάρα που βρήκε την Ελένη Μενεγάκη και «φωτιές» που άναψαν στον Ματέο τον Παντζόπουλο τα... γυμνά μπράτσα του Δημήτρη Αλεξάνδρου!

Το μοντέλο έκανε το μεσημέρι της Τρίτης τη Μενεγάκη να φουντώσει και να φωνάζει: «Ίδρωσα, ίδρωσα». Πώς, λοιπόν, έκανε το μοντέλο το Λενιώ να.. ιδρώσει και συνάμα να... σπληνιαστεί;

Με μία απλή κίνηση... Έβγαλε έξω τα φουσκωμένα μπράτσα του, έβαλε και τη λευκή ποδιά και πήγε στην κουζίνα για να μαγειρέψει θαλασσινά. Και ήρθε κι έκανε... τούρμπο το Λενιώ. Να μην την αδικούμε τη δεσμευμένη τη γυναίκα, αλλά είχε τα δίκια της για το φούντωμα.

Και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της σαν πήγε στην κουζίνα και αντίκρισε το σέξι θέαμα, τον Αλεξάνδρου δηλαδή να μαγειρεύει. «Είναι ζαλιστική η ποδιά του! Α, ρε τι πάθαμε μεσημεριάτικα! Ιδρώνω!» αναφώνησε το Λενιώ, με το μοντέλο να σχολιάζει: «Η γυναίκα εκτός από γεύση πρέπει να έχει και θέαμα»!

Και το θέαμα που είχε μπροστά στα μάτια της η Ελένη φρόντισε να το απαθανατίσει με το κινητό της, φωνάζοντας στη Ζαρίφη: «βοήθεια Κατερίνα»! Και η Κατερίνα την άκουσε. Ο Ματέο δεν ξέρουμε αν ακούει!!!!