Γιαννιάς: Μετάνιωσε για Ρούλα-τα χώνει σε Βαρθακούρη

30.04.2014
Το ξέρουμε, επαναλαμβανόμαστε, αλλά τι να κάνουμε: εκεί στο Just the 2 of us είναι μία... ωραία ατμόσφαιρα!

Κι εκεί που κλείνει η μία κόντρα, τσουπ πετάγεται μία νέα. Αν και μεταξύ μας, οι «ζωχάδες» και οι φασαριόζοι του show είναι κάποιοι συγκεκριμένοι και τσακώνονται μεταξύ τους σε κάθε πιθανό συνδυασμό.

Πάρε παράδειγμα τον Γιώργο Γιαννιά, ο οποίος πριν δύο εβδομάδες τα έχωνε στη Ρούλα Κορομηλά, αλλά αυτές τις μέρες γυρνά παντού και δηλώνει μετανιωμένος.

«Εγώ προστάτευσα την "κοπελιά" μου, γιατί ήταν άδικη η βαθμολογία για την προσπάθεια που έκανε. Η "μανούρα" ήταν γενικά με την κριτική επιτροπή που δεν έδωσε ένα "τσακ" παραπάνω για την προσπάθεια», είπε ο αοιδός στο Πρωινό μου.

Και συνέχισε: «Η Ρούλα είναι φίλη μου, μετάνιωσα που στενοχωρήθηκε, γιατί την αγαπώ πολύ. Δηλαδή, στενοχωρήθηκα που στενοχωρήθηκε».

Κι αφού έκλεισε το «μέτωπο» με το Ρουλιώ, είπε να ανοίξει ένα καινούργιο με επίσης ένα φίλο του, τον Χάρη Βαρθακούρη. Αν κι εδώ που τα λέμε, την αρχή την έκανε ο δεύτερος, ο οποίος επίσης μέσα από το Πρωινό mou είχε δηλώσει ότι Γιαννιάς και Κωστάκη ήταν απαράδεκτοι για το επεισόδιο που έκαναν στο live του σόου, ενώ εννόησε ότι ο Γιαννιάς δεν τα έχωσε στον Θεοφάνους, επειδή θέλει να του γράψει τραγούδι!

Και αυτό πολύ τσάντισε τον Γιαννιά, ο οποίος φρόντισε με τρόπο να... δώσει το φίλο του. «Όταν τελείωσε το live ήρθαν όλοι κι έλεγαν “μπράβο ρε!”… Κι έρχεται ο Χάρης εδώ και λέει “κι εμείς θα θέλαμε τραγούδι από τον Θεοφάνους”. Έτσι είπε ο φίλος μου ο Χάρης! Με πήρε όντως τηλέφωνο, αλλά ποτέ δεν μου είπε ότι το βρήκε “απαράδεκτο» είπε.