Σπυράκη: Οι δυσκολίες & οι αποτυχημένες εξωσωματικές

21.05.2014
Καλεσμένη των «Καρντάσιανς» ήταν το βράδυ της Τρίτης η Μαρία Σπυράκη. Η γνωστή δημοσιογράφος και υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία μίλησε για την απόφαση της να ασχοληθεί με την πολιτική

αποκαλύπτοντας το προσωπικό τηλεφώνημα που τής έκανε ο Πρωθυπουργός για να της προτείνει μία θέση στο ευρωψηφοδέλτιο. Ωστόσο, η πιο συγκινησιακά φορτισμένη στιγμή της εκπομπής ήταν η εξομολόγηση της για τις δυσκολίες που πέρασε μέχρι να γίνει μητέρα και η αποκάλυψη που έκανε για τις αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικής.

«Μπήκα αργά στην ιστορία των παιδιών. Τα έκανα με πολύ κόπο, με εξωσωματική γονιμοποίηση. Όταν είσαι στην ηλικία μου είναι υπερβολή να υποστηρίζεις πως τα φέρνει ο πελαργός. Η βοήθεια από την επιστήμη είναι θεϊκό δώρο. Έκανα πέντε προσπάθειες μέχρι να τα καταφέρω. Τίποτα δεν είναι ακίνδυνο για ο, τι δίνεις και ο, τι παίρνεις. Δίνεις αλλά η ανταμοιβή δεν είναι μετρήσιμη» εξομολογήθηκε.

Μάλιστα, αποκάλυψε ποιο είναι το γούρι της για τις ευρωεκλογές. «Φοράω το σταυρό του γιου μου, ο βαφτιστικός του».

Όσο για το τηλεφώνημα του Αντώνη Σαμαρά αποκάλυψε: «Ήταν Κυριακή, ήταν μεσημέρι, πηγαίναμε να φάμε οικογενειακώς, χτυπάει το τηλέφωνο και βγήκε στο καντράν η ένδειξη Πρωθυπουργός. Περιμένω κάτι να μου πει σε σχέση με τη δουλειά και μου λέει “Θα ήταν τιμή να είσαι στο ψηφοδέλτιό μας”. Την επόμενη ημέρα παραιτήθηκα».