Χαμός: Απίστευτο "άδειασμα" Λιάγκα σε Σταμάτη

21.05.2014
Κόλαση έγινε το πρωί της Τετάρτης στο Πρω1νο. Ο Γιώργος Λιάγκας γι ακόμη μία φορά τσακώθηκε on air με τη Σάσα Σταμάτη, μόνο που τώρα τα πράγματα ξέφυγαν και ο παρουσιαστής ήταν πολύ σκληρός με τη συνεργάτιδα και οικογενειακή του φίλη.

Γιατί καλή η φιλία και τα κολλητηλίκια, όμως τα θέματα δουλειάς είναι άλλο και ο Λιάγκας τον τελευταίο καιρό δεν κρύβει την ενόχληση του για τη Σταμάτη, που ουκ ολίγες φορές έχει πιαστεί... αδιάβαστη.

Έτσι, σήμερα το πρωί (21/5) που και πάλι η Σταμάτη ήτο αδιάβαστη, ο Λιάγκας δεν κρατήθηκε και τής έριξε άγριο χώσιμο.

«Έρχεσαι εδώ στις 8 και βάφεσαι μια ώρα. Πέρυσι, πριν γίνεις σταρ ερχόσουν στο MEGA στις 7 και ασχολιόσουν με τα θέματα. Φέτος που έχεις γίνει σταρ κι έρχεσαι εδώ πιο αργά και από μένα και την Φαίη και βάφεσαι μια ώρα, σε ρωτάμε τα θέματα... δεν το είδες το ένα, δεν το είδες το άλλο. Άμα ασχολιόμαστε μιάμιση ώρα να γίνουμε γκόμενες πώς να δούμε τα θέματα Σάσα μου; Προσέξτε, πολλοί έχουν τρελαθεί στην τηλεόραση! Δεν είναι δυνατόν εγώ που δεν είναι η δουλειά μου να σας πιάνω αδιάβαστους στη δουλειά σας! Δεν θα φτάσεις ποτέ εδώ που είμαι γιατί δε μπορείς να κάνεις καλά τη δουλειά σου εκεί» της είπε σε έξαλλη κατάσταση.

Ωστόσο, η κατάσταση ξέφυγε και ξέχασαν ότι είναι στην τηλεόραση και μάλιστα το πρωί, όταν η πανελίστρια αποκάλεσε τον παρουσιαστή «Γιωργάκη». Ποιος είδε το Λιάγκα και δε φοβήθηκε. «Έτσι ξεκινάνε όλοι. Με λες Γιώργακη... θα με πεις και ρε μ@λ@κ@ σε λίγο» της είπε.