Απίστευτο: Η Ελένη δεν αναγνώρισε τον αδελφό της!

21.05.2014
Του Αγίου Κων/νου και Ελένης σήμερις και γιορτάζει η μισή Ελλάδα. Μαζί και η Ελένη η Μενεγάκη, η οποία έβαλε τα καλά της και γιόρτασε την ονομαστική της μαζί με τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές της.

Και να τα λελούδια για τη «βασίλισσα» και να τα παγωτά και να οι ευχές, χαμός έγινε στο πλατό. Οι ευχές, μάλιστα έφταναν από παντού. Όπως και οι εκπλήξεις.

Ο αδελφός της Θοδωρής που λες, αποφάσισε να κάνει έκπληξη στη sister για τη γιορτούλα της και βγήκε στο τηλέφωνο για να της ευχηθεί. Έλα, όμως, που την καλύτερη έκπληξη (δυσάρεστη θα λέγαμε) την φύλαγε η Μενεγάκη για τον αδελφό της. Της μιλούσε το «αίμα» της κι εκείνη δεν τον αναγνώρισε!!!

Βέβαια, εκείνος τής έκανε στην αρχή πλάκα ότι είναι τηλεθεατής και η διάσημη sister «τσίμπησε» και για δύο ολόκληρα λεπτά δεν κατάλαβε ποιος ήταν. Όταν το πήρε χαμπάρι είχαμε την ανάλογη συγκίνηση, μετά ακολούθησε μία οχλαγωγία από το πάνελ, η Ελένη τον κάλεσε να πάει στην εκπομπή να τα πουν από κοντά και η Αντωνία Καλλιμούκου τον κάλεσε για... καφέ, επίσης να τα πουν από κοντά!

Σουξέ ο brother λέμε. Η Ελένη αποκάλυψε επίσης ότι τον χάνει σε λίγο καιρό, αφού θα παρουσιαστεί στο στρατό και όπως είπε, είναι για εκείνη μία... μεγάλη πληγή! Μεγαλύτερη και από εκείνη του Ματέο όταν πήγε στρατό για λίγες μέρες;