Θίχτηκε ο Λιάγκας από την αιχμή Σαμαρά για τον ΑΝΤ1

22.05.2014
«Ο πιστός στρατιώτης Λιάγκας». Αυτό νομίζουμε ότι ταιριάζει ταμάμ στον Γιώργο τον Λιάγκα, ο οποίος όταν και άμα χρειάζεται, υπερασπίζεται με πάθος και απόλυτη αφοσίωση τον ΑΝΤ1.

Τα στήθη του προτάσσει για το νέο του κανάλι και μην ακούσει κακή κουβέντα, θίγεται λες και είναι δικό του «μαγαζί». Προσωπικά, σου λέει, το παίρνει ο presenter. Και για του λόγου το αληθές, το πρωί της Πέμπτης τα έβαλε με τον Τρύφωνα Σαμαρά.

Γιατί τι έκανε ο λατρεμένος Τρύφων; Άφησε την αιχμή του, μάλλον είπε το παράπονο του, ότι ο ΑΝΤ1 «δεν του έδωσε την ευκαιρία να κάνει κάτι πάνω του». Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, ο Σαμαράς έχει δική του εκπομπή στο κανάλι E και θεωρεί το ταλέντο ότι θα μπορούσε να είχε κάνει κάτι αντίστοιχο στον ΑΝτ1.

Άκουσε, λοιπόν το παράπονο του Τρύφωνα ο Λιάγκας κι έσπευσε να υπερασπιστεί το κανάλι του. «Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Σαμαράς που είναι ένας γλυκός άνθρωπος θέλει σώνει και καλά να κάνει τηλεοπτική εκπομπή. Άφησε μια αιχμή για τον ΑΝΤ1 που δεν την αντιλαμβάνομαι. Ο ΑΝΤ1 κάνει τηλεοπτικά show μέσα από τα οποία υπάρχουν προσωπικότητες που ξεχωρίζουν. Αν έδινε στο καθένα μια τηλεοπτική εκπομπή, θα το έκλεινε το κανάλι» είπε ο Λιάγκας και φανταζόμαστε ότι ένα κουτί γλυκά από τη διεύθυνση θα του το έστειλαν!