Σπυροπούλου: Η οργισμένη απάντηση για την «κλήση»!

30.05.2014
Έξαλλη, σου λένε, έγινε η Κων/να Σπυροπούλου με το δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας που αναφερόταν στην περιπέτεια της με την Τροχαία και την «τσουχτερή» κλήση που έλαβε.

Σύμφωνα με αυτό, η ξανθιά παρουσιάστρια «τσάκωσε» 950 ευρώ κλήση διότι μιλούσε στο κινητό την ώρα που οδηγούσε, δε φορούσε ζώνη, έτρεχε πάνω από το όριο ταχύτητας και το όχημα που οδηγούσε δεν ήταν ασφαλισμένο. Μάλιστα, οργίασαν οι φήμες ότι η Σπυροπούλου οδηγούσε μία πολυτελή BMW.

Ωστόσο, εκείνη έχει άλλη άποψη για την ιστορία και οργισμένη προσπάθησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook.

«Γράφονται και ακούγονται πολλά για δήθεν «περιπέτεια» μου με την Τροχαία, τα οποία δεν έχουν ιδιαίτερη σχέση με την πραγματικότητα και δεν έχουν επίσης διασταυρωθεί με εμένα. Είμαι σίγουρη δε, ότι ούτε με την Τροχαία Ελληνικού έχει διασταυρωθεί το ρεπορτάζ που με αφορά . Η μόνη αλήθεια είναι ότι, κακώς, έτρεχα με ταχύτητα μεγαλύτερη από το όριο ( 70χλμ/ώρα και έτρεχα με 100χλμ/ώρα) και για αυτόν το λόγο η τροχαία μου έδωσε κλήση 400€. Αυτό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου, 5μ.μ. περίπου, στη Λεωφόρο Ποσειδώνος. Οδηγούσα το αυτοκίνητό μου, μάρκας Mini Cooper, και όχι κάποια «λιμουζίνα» όπως γράφτηκε, το οποίο ήταν πλήρως ασφαλισμένο. Αυτές τις μικρές αλήθειες μπορούσε εύκολα η Εφημερίδα που δημοσίευσε το άρθρο να τις εξακριβώσει, τόσο με εμένα όσο και με την Τροχαία» έγραψε χαρακτηριστικά.

Για την ιστορία, το θέμα με την περίφημη κλήση ξεκίνησε από την ίδια τη Σπυροπούλου, όταν την Κυριακή μέσα από την εκπομπή της αποκάλυψε ότι έφαγε κλήση 1.000 ευρώ από την τροχαία, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες εξηγήσεις και λεπτομέρειες.