Τσαβαλιά: Η πρώτη συνέντευξη για το πρωινό του Mega

24.09.2014
Την πρώτη συνέντευξή της ως συμπαρουσιάστρια του Μάρκου Σεφερλή στο νέο πρωινό του Mega δίνει η Έλενα Τσαβαλιά και μιλά για όλα, ακόμη και για Fαίη Σκορδά με Γιώργο Λιάγκα.

Αποκάλυψε μάλιστα πώς ο Σεφερλής τούς ανακοίνωσε ότι θα κάνει το πρωινό. «Μας το ανακοίνωσε με χαρά, αλλά και το σχετικό άγχος που έχει πάντα όταν ξεκινάει κάτι καινούργιο. Εγώ και ο Χάρηw το αποδεχτήκαμε με ενθουσιασμό και θα τον στηρίξουμε ο καθένας με τον τρόπο του» δηλώνει.

Και απαντά σε εκείνους που έσπευσαν να σχολιάσουν ποικιλοτρόπως ότι θα είναι η συμπαρουσιάστριά του συζύγου της. «Ο Μάρκος δεν έχει καμία ανάγκη συμπαρουσιάστριας. Εγώ θέλω να είμαι συνοδοιπόρος στη ζωή του και χρήσιμη συνεργάτιδα στη δουλειά. Δεν έχει ανάγκη από παρουσιάστρια. Όμως, θα είμαι εκεί για να συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις. Έχουμε έναν μοναδικό κώδικα επικοινωνίας που δεν τον έχει ούτε ο Μάρκος ούτε εγώ με άλλον άνθρωπο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσο για τις κριτικές, που ενδεχομένως ακούσει ή διαβάσει, λέει: «Γιατί, σε ποια φάση της ζωής μας δεν δεχόμαστε έντονη κριτική; Προς Θεού, ούτε αρεστοί μπορούμε να είμαστε σε όλους, ούτε σωστά μπορούμε να τα κάνουμε όλα».

Για τους απέναντι και αν τελικά φέτος κάνουν περίπατο, όπως σχολίασαν κάποιοι, η Τσαβαλία δηλώνει κοφτά: «Οψόμεθα».

Πηγή: περιοδικό Hello