Σεφερλής: Η ατάκα για την «ηθική» του Κωστόπουλου

07.10.2014
Κόντρα δίχως τέλος φαίνεται ότι είναι αυτή που ξέσπασε πρόσφατα ανάμεσα στον Πέτρο Κωστόπουλο και τον Μάρκο Σεφερλή, με αφορμή ένα επιθετικό κείμενο για τον δεύτερο που ανέβηκε στο σάιτ του πρώτου.

Ο Σεφερλής, που ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα (13/10) με το Mega με Μία, δε μπορεί να χωνέψει την αναίτια επίθεση του Κωστόπουλου, αλλά και του δημοσιογράφου που υπέγραψε – έστω και με ψευδώνυμο – το επίμαχο κείμενο κι έτσι στην τηλεοπτική κάμερα του ΜΙΑ, απάντησε με σκληρά λόγια και στους δύο.

«Ο κόσμος ακούει, βλέπει, ξέρει και κρίνει. Δεν περίμενα πως θα έπεφτε σε τέτοιο σφάλμα ο Κωστόπουλος. Έγραφε κάποτε για μένα πως είμαι φαινόμενο και ξαφνικά αποδείχθηκε πως κατ’ εντολή του γράφτηκαν αυτά τα άσχημα πράγματα για μένα», είπε αρχικά.

Και συνέχισε το ξέσπασμα του: «Το έγραψε ο Τάσος Θεοδωρόπουλος, ο οποίος είχε έρθει και εκείνος στο θέατρο και μου έλεγε πόσο φοβερός είμαι και πως είναι θαυμαστής μου. Δεν πίστευα πως θα έγραφε τέτοια πράγματα έστω και με εντολή Κωστόπουλου. Υπάρχει προσωπική σχέση. Μίλησαν για ηθική. Με το λεξιλόγιο που χρησιμοποιούν καταλαβαίνουμε και για ποια ηθική μιλάνε».

Μάλιστα, εξήγησε ότι δεν «έφαγε» τη θέση κανενός και ειδικά του Κωστόπουλου, αποκαλύπτοντας μάλιστα και το παρασκήνιο από τις συζητήσεις με το Mega. «Δεν πήγα να διεκδικήσω με δόλιο τρόπο τη θέση του. Εγώ ρώτησα τι γίνεται ρε παιδιά με τον Πέτρο και μου είπαν πως αυτός δεν ήθελε να κάνει πρωινό. Η θέση είχε χηρέψει. Δεν καταλαβαίνω όλη αυτή την επίθεση» είπε.