Ξέσπασε ο Λιάγκας λόγω Ελένης: Θα τη σκότωνα! Είναι μ@λ@κίες

08.10.2014
Χαμός έγινε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με αφορμή το δημοσίευμα για πιθανή εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη.

Ο Γιώργος Λιάγκας, αφού πρώτα έστειλε τις ευχές και τα συγχαρητήρια στη συμμαθήτρια του, της τα «έχωσε» άσχημα για μία φωτογραφία που είχε ανεβάσει εκείνη το καλοκαίρι στο Instagram. Για την ακρίβεια, η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στην επίμαχη φωτογραφία, όπου η Μενεγάκη πόζαρε με τα τρία της παιδιά, τον Ματέο Παντζόπουλο και τον αδελφό της και από κάτω σχολίαζε ότι αυτή είναι η μία της οικογένεια.

Έτσι, με αφορμή τη φωτό και το σχόλιο της παρουσιάστριας στο Πρωινό άνοιξε ολόκληρη συζήτηση για το αν έκανε καλά η Ελένη που έγραψε τη λέξη «οικογένεια» ή όχι. Μάλιστα, στην κουβέντα που άνοιξε, το όνομα του διευθυντή τους, Γιάννη Λάτσιου έπαιξε δυναμικά. Το λόγο αρχικά πήρε ο Λιάγκας, ο οποίος σχολίασε ότι οικογένεια είναι αυτός με τον οποίο κάνεις παιδιά. Και στην προκειμένη περίπτωση είναι ο Λάτσιος και όχι ο Ματέο.

Στη συνέχεια, η Φαίη σχολίασε ότι για να είναι ένα παιδί χαρούμενο πρέπει να μεγαλώνει σε ένα υγιές περιβάλλον και ότι ο πατέρας είναι ένας και κρατά τις ισορροπίες!

Και συμπλήρωσε ο Λιάγκας σχολιάζοντας ότι τα παιδιά περνάνε περισσότερο χρόνο με τον Ματέο, για να πεταχτεί και να προσθέσει ο καλός φίλος της Μενεγάκη, Άρης Καβατζίκης ότι θέλει πολλά κότσια για να κάνεις, αυτό που έκανε η Ελένη και να συστήσεις τη νέα σου σχέση στα παιδιά σου.

Και κάπου εκεί φούντωσε ο Λιάγκας, ο οποίος – και του το αναγνωρίζουμε – για Λιάγκας κράτησε κάμποσο τη συζήτηση σε επίπεδο. Γιατί στη συνέχεια το πράγμα ξέφυγε και ακούστηκαν στον «αέρα» απίστευτες εκφράσεις του τύπου: «μ@λ@κιες, έχ@@ζα» και δε συμμαζεύεται.

Ο παρουσιαστής, αφού ξεκαθάρισε ότι ο Λάτσιος δεν τους έχει πει ΠΟΤΕ να παίζουν θέματα ή να μην παίζουν και ότι μπορεί αυτή τη στιγμή να παρεξηγείται που ασχολούνται με προσωπικά του θέματα, ξεκίνησε την επίθεση στην Ελένη, χρησιμοποιώντας όμως ως παράδειγμα εκείνον και τη Σκορδά.

Είπε, λοιπόν, ότι αν ποτέ χώριζαν και η Φαίη έβρισκε άλλον άντρα κι έβγαζε φωτογραφία με εκείνον και τα δύο τους παιδιά, θα την έπαιρνε και θα την έχ@ζε! «Θα την σκότωνα» είπε για να συμπληρώσει ότι το ίδιο θα έκαναν η μητέρα της, αλλά και ο πατέρας της «Οικογένεια είναι ο πατέρας. Όλα τα άλλα είναι μ@λ@κίες» είπε σε έξαλλη κατάσταση.

Βέβαια, στο τέλος «χρύσωσε» το χάπι της συμμαθήτριας τους, αποκαλύπτοντας ότι την έχει πετύχει έξω με τον Ματέο και δεν έχει δει στη ζωή του πιο ερωτευμένο ζευγάρι. «Τους ζηλεύαμε» είπε χαρακτηριστικά για να τον διορθώσει η θιγμένη Φαίη ότι εκείνη δεν τους ζήλεψε ποτέ!!!