Ιδού η φουσκωμένη κοιλίτσα της Ελένης!!!

08.10.2014
Με αγωνία και λαχτάρα περιμέναμε την έναρξη της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Τετάρτης (8/10), μήπως και η λατρεμένη έκανε ένα σχόλιο ή πέταγε έστω μία σπόντα για το δημοσίευμα που κυκλοφορεί από το πρωί και τη θέλει έγκυο!!!

Αλλά το λατρεμένο Λενιώ είναι παλιά καραβάνα και σιγά μην προχωρούσε σε βαρύγδουπες ανακοινώσεις με επιβεβαίωσεις ή διαψεύσεις. Προτίμησε το δρόμο της σιωπής, όπως άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια κάνει, στα διάφορα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν για την προσωπική της ζωή.

Ωστόσο, η ολόσωμη φόρμα που επέλεξε (τυχαία άλλωστε;) νομίζουμε ότι "μαρτύρησε" το... μυστικό της. Σε ένα πλάνο η κοιλίτσα της παρουσιάστριας είναι ελαφρώς φουσκωμένη!!! Βέβαια, αν δεν είχαμε διαβάσει το δημοσίευμα στο περιοδικό You, θα λέγαμε ότι το φούσκωμα μπορεί να οφείλεται σε... βαρυφαγιά, αφού όλοι ξέρουμε ότι το Λενιώ είναι λιχούδω.

Επίσης, μπορεί το επίμαχο πλάνο να αδικεί την παρουσιάστρια και λίγο η στάση του σώματος της, λίγο η φόρμα που ούτως ή άλλως δεν κολακεύει πάντα ένα κορμί, φαίνεται η κοιλίτσα της ολίγον τι φουσκωμένη.

Ιδού, λοιπόν, η φωτό και βγάλε εσύ τα συμπεράσματα σου.....