«Τσίμπησαν» οι τηλεθεατές με την... εγκυμοσύνη της Ελένης;

09.10.2014
Αγωνία και λαχτάρα είχαμε για να δούμε τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε το μεσημέρι της Τετάρτης (8/10) η Ελένη Μενεγάκη.

Βλέπεις, από το πρωί είχε βουίξει ο τόπος με το δημοσίευμα της φημολογούμενη τέταρτης εγκυμοσύνης και οι πάντες, από ραδιόφωνα, τηλεοπτικές εκπομπές και σάιτ, ασχολήθηκαν με το Λενιώ. Το επισκέφτηκε ο πελαργός ή όχι; Η μόνη που δεν ασχολήθηκε ήταν η ίδια η Μενεγάκη, η οποία εννοείται ότι δεν είπε κουβέντα στην εκπομπή της, προτιμώντας μόνο κάποιες σπόντες για τους... υποψιασμένους τηλεθεατές.

Και το ερώτημα είναι: «τσίμπησαν τελικά» οι τηλεθεατές με τα της... εγκυμοσύνης; Κάθισαν μιλιούνια μπροστά από τις οθόνες για να δουν την εκπομπή της; Ήταν πολλοί εκείνοι που θέλησαν να κάνουν μόνοι τους την «αυτοψία» για το αν είναι όντως έγκυος; Εξάλλου, είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν δηλαδή υπάρχει μία έντονη φημολογία ή ένα δημοσίευμα/σεισμός να κάθεται το κοινό και να παρακολουθεί την εκπομπή.

Αλλά ως φαίνεται αυτό δεν ίσχυσε στην περίπτωση της Μενεγάκη, αφού η τηλεθέαση – όπως πιστεύαμε - δεν εκτοξεύτηκε στα ύψη. Αντίθετα, κινήθηκε πάνω κάτω (με μία ελάχιστη άνοδο) στα ίδια επίπεδα με τις προηγούμενες μέρες. Αυτό μεταφράζεται σε 20,9% στο γενικό σύνολο και 28,4% στα νεανικά κοινά.

Μάλιστα, η εκπομπή τη δεύτερη εβδομάδα έχει πτώση στα νούμερα, σε σχέση με την πρώτη που μπήκε φορτσάτη. Βέβαια, δεν ξέρουμε πώς θα κινηθεί το πράγμα τις επόμενες μέρες. Άλλωστε, η Ελένη ξέρει πώς να χειρίζεται το παιγνίδι. Αλλά, θα μου πεις, αφού δεν τσίμπησε το κοινό με τον χαμό, θα το κάνει μετά; Ποτέ δεν ξέρεις.

Όσο για την Τατιάνα φτηνά τη γλίτωσε, αφού δεν είχε καταποντισμό. Άντεξε κάνοντας και αυτή τα νούμερα των προηγούμενων ημερών (11,2% στο γενικό και 9,4% στα νεανικά) δείχνοντας να παγιώνεται κάπου εκεί η διαφορά των δύο «θηρίων». Εκτός και αν.....