Χρηστίδου: Απαντά στο «κράξιμο» που της έριξαν στο Instagram

10.12.2014
Πριν λίγο καιρό, είχε προκαλέσει ξεσηκωμό η ημίγυμνη φωτογραφία της που είχε «ανεβάσει» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Σίσσυ Χρηστίδου, την ώρα που έκανε σολάριουμ.

Πολλοί ήταν εκείνο που αντέδρασαν με όχι και τόσο κομψό τρόπο, τόσο για την ημίγυμνη παρουσιάστρια, όσο και για το σολάριουμ που έκανε σε περίοδο... οικονομικής κρίσης! Και τώρα, η Σίσσυ απαντά στο κράξιμο που της έριξαν, ενώ δίνει εξηγήσεις και για τις ρετουσαρισμένες... φυσικές selfie που κατά καιρούς δημοσιεύει στους λογαριασμούς της στα social media.

«Ήταν λοιπόν στο πλαίσιο ενός post στο blog μου-τη νέα μου μεγάλη αγάπη-που αφορούσε το τεχνητό μαύρισμα με ασφαλή και φυσικό τρόπο. Δε φαντάστηκα ποτέ ότι αυτή η φωτογραφία μου θα προκαλούσε. Μου φάνηκε πολύ αστείο! Άλλωστε, έχω κάνει πολύ πιο σέξι φωτογραφίσεις και μάλιστα μερικές και μετά τη γέννηση του Φίλιππου» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κι εξήγησε ότι οι φωτογραφίες που αναρτά στο instagram είναι φωτογραφίες τραβηγμένες από το κινητό της και με τα φίλτρα, που όλοι βάζουν και η ίδια έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Επίσης, τόνισε ότι στις επαγγελματικές φωτογραφίσεις της συλλογής της γίνεται το απαραίτητο ρετουσάρισμα από τους ίδιους τους φωτογράφους.