Δες πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο Τσάκας!

10.12.2014
Τον γνωρίσαμε μέσα από το πρώτο Big brother, αφού ήταν ο μεγάλος νικητής του πρώτου ριάλιτι στην ελληνική τηλεόραση.

Αλλάξαμε μαζί του χρόνο και... σπάσαμε τραπέζια, όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανακοίνωσε ότι ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης, γνωστός ως Τσάκας ήταν αυτός που παίρνει και το μεγάλο έπαθλο των 150 χιλιάδων ευρώ! Ο γεωπόνος από την Κατερίνη είδε τη ζωή του να αλλάζει από τη μία στιγμή στην άλλη και τις πόρτες να ανοίγουν. Μάλιστα, εκτός από το μεγάλο ποσό (που το είχε μεγάλη ανάγκη αφού ήταν πολλά τα χρέη του) «εισέπραξε» και μεγάλη δόξα, ενώ έφτασε να βγάλει μέχρι και cd με ποντιακά τραγούδια!

Ωστόσο, λίγα χρόνια μετά ο Τσάκας τα παράτησε κι επέστρεψε στο χωριό του, δημιουργώντας τη δική του οικογένεια με την αγαπημένη του, Άνια. Τα χρόνια πέρασαν, τα χρήματα τελείωσαν, ο γάμος του (απέκτησε κι έναν γιο) τελείωσε επεισοδιακά και ο Τσάκας βρέθηκε στο μηδέν. Δεν το έβαλε, όμως, κάτω. Ξεκίνησε να εργάζεται ως γεωπόνος στον αγροτικό συνεταιρισμό της Νικομήδειας.

Λίγο αργότερα στη ζωή του μπήκε ένας άγγελος, όπως αποκαλεί την τωρινή σύντροφό του. Η Χριστίνα είναι η γυναίκα που τον βοήθησε να πατήσει ξανά στα πόδια του, ενώ πριν ενάμιση χρόνο τού χάρισε το δεύτερο γιο. Σήμερα, ο πιο διάσημος παίκτης ριάλιτι, ζει με την οικογένεια του μόνιμα στην Γερμανία, εργάζεται εκεί και μπορεί να του λείπει η πατρίδα, όμως, πλέον όπως λέει και ο ίδιος, κατάφερε να κάνει ευτυχισμένη τη ζωή του.