Χαμός στα Καρντάσιανς με Διαβάτη: Θα μετανιώσετε που με φέρατε

11.12.2014
Καλεσμένη στα Καρντάσιανς ήταν το βράδυ της Τετάρτης (10/12) η Χρυσούλα Διαβάτη κι έγινε στην εκπομπή το έλα να δεις ανάμεσα στη γνωστή ηθοποιό και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η Διαβάτη, έχει γίνει το πρόσωπο των μερών, εξαιτίας του ξεσπάσματος που είχε στα βραβεία "Κάρολος Κουν" φωτογραφίζοντας τον Σάκη Ρουβά, όταν έλεγε για... αστυνομία θεατρου! Έτσι, η ηθοποιός με το που κάθισε, δεν έκρυψε την ένταση της, ενώ από την αρχή προειδοποίησε τον Αρναούτογλου ότι... θα μετανιώσουν, που την έφεραν!

Και θα μπορούσες να το πεις αυτό, αφού η ηθοποιός ήταν χείμαρρος και ήρθε σε σύγκρουση με τον παρουσιαστή!

«Είμαι πάρα πολύ θυμωμένη. Είμαι οργισμένη. Όσο μεγαλώνεις, ανέχεσαι λιγότερο μερικά πράγματα. Είμαι στο σημείο να βγω στις πλατείες, να μιλήσω στον κόσμο και να γίνω νούμερο!» είπε αρχικά.

Όταν ο Αρναούτογλου πήγε την κουβέντα στον Ρουβά, η καλεσμένη του έγινε σχεδόν έξαλλη. «Αν δεν ήταν αυτό δεν θα με καλούσατε. Δεν θα σας αφήσω να με διακόψετε. Εσείς θα μετανιώσετε που με φέρατε εδώ πέρα!», είπε.

Η Διαβάτη εξήγησε το λόγο που ξέσπασε στα βραβεία: «Πρέπει να μάθουμε να διαχωρίζουμε κάποια πράγματα. Όταν μιλάω, αναφέρομαι στο θέατρο. Αγαπώ την τηλεόραση γιατί εκείνη με έφτιαξε, αλλά άλλο το θέατρο, άλλο η τηλεόραση και άλλο η πίστα. Το θέατρο δεν είναι απλή υπόθεση μην τα μπερδεύουμε. Ηθοποιοί δεν είναι όλοι! Είναι δύσκολο να είσαι ηθοποιός!»

Τι ήθελε, όμως, ο Γρηγόρης να της σχολιάσει ότι έχει... πόνο για το όλο θέμα; Γυάλισε το μάτι της καλεσμένης! «Δεν έχω κανένα πόνο και κάνετε μεγάλο λάθος, ούτε κανένα παράπονο. Δεν είμαι από αυτές που κλαίγονται!», είπε.

Και πρόσθεσε: "είμαστε πολύ λίγοι ηθοποιοί στην Ελλάδα. Υπάρχουν διασκεδαστές stars, θεατρίνοι, μίμοι, αυτοί που παίζουν τον εαυτό τους, οι ωραίες, οι ωραίοι και τα μοντέλα, γιατί έχει καταργηθεί η άδεια του ηθοποιού. Αμφιβάλλω ότι στην επιτροπή είναι πολύ σημαντικοί άνθρωποι και δεν έχω δει κανέναν απ΄αυτούς στο θέατρο ούτε εκείνοι με έχουν δει. Εγώ όλο αυτό το ξεκίνησα για να ξυπνήσει ο κόσμος και να καταλάβει κάποια πράγματα. Το γούστο του κοινού έχει εκπέσει πάρα πολύ. Αρνήθηκα την αηδία που μου δώσανε γιατί τους είπα ότι αν το δεχτώ, με την αξία που έχω θα αναβαθμίσω αυτή τη σαχλαμάρα. Πήγα μόνο και μόνο για να πω κάποια πράγματα».

Κι έχουμε και συνέχεια. «Όλο αυτό γίνεται επειδή έχουν επιβάλλει πρότυπα, ινδάλματα και ανθρώπους που δεν το αξίζουν. Ο κόσμος παρασύρεται και έχει γίνει άκριτος, επειδή τον παρασύρουν. Αν δεν τους πει ο τάδε κριτικός, περιοδικός και δημοσιογράφος ότι κάτι δεν είναι καλό, δεν πάνε να το δουν. Υπάρχει προστασία από περιοδικά και ανθρώπους που “τα παίρνουνε” για να σου βάλουν αστερίσκους! Όποιος έχει πιο πολλά λεφτά να δώσει, πιο πολλούς αστερίσκους παίρνει. Κι εκεί πάει ο κόσμος ο καημένος και το καταγγέλλω!» δήλωσε σε έξαλλη κατάσταση.

Εκεί, όμως, που βγήκε από τα ρούχα της, ήταν στην παρατήρηση του Αρναούτογλου ότι ο Ρουβάς την... αγαπάει! «Από πού με αγαπάει; Με έχει δει ποτέ του;»